Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στο πολυτελές GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στο πολυτελές GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Αποδράστε από την καθημερινότητα και χαλαρώστε στο πολυβραβευμένο GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία που κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την έννοια της ευεξίας!
Το Placebo, εν όψει της εορταστικής περιόδου, προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό τους και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης στο καλύτερο spa της Αθήνας. Προσφέρετε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας, αγοράζοντας ένα voucher, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε στο GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, με τους ειδικούς ομορφιάς να σας προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες περιποίησης.

Οι υπηρεσίες που μπορείτε να απολαύσετε, είναι οι εξής:

GB Collection Exclusive Massage
Επιλέξτε το δικό σας πολυτελές έλαιο – Μεγάλη Βρεταννία, Μέλι, Σύκο – και απολαύστε ένα ανεπανάληπτο Σουηδικό μασάζ που ανακουφίζει από την ένταση, το στρες και επαναφέρει την ευεξία με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας πολύτιμα μείγματα από σπάνια οργανικά έλαια, το μασάζ αυτό σε συνδυασμό με τα επιλεγμένα έλαια, θρέφει, αναζωογονεί και προστατεύει παράλληλα την επιδερμίδα, αναδεικνύοντας την πιο λαμπερή σας ομορφιά!
Η KOS Paris υπογράφει τα signature treatments του GB Spa!
Οι πιο λαμπερές γιορτές ξεκινούν με exclusive έλαια ομορφιάς στο πιο πολυτελές spa της Αθήνας. Η KOS Paris μάς περιποιείται με σπάνια έλαια προσώπου, σώματος και μαλλιών, εξωτικά αρώματα και αισθησιακές υφές από τις πιο φυσικές και οργανικές πηγές του κόσμου. Πραγματικά θρυλικά ελιξίρια, από την αφθονία της φύσης στην πολυτελή σειρά καλλυντικών υψηλής τεχνολογίας στο πολυβραβευμένο spa Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

GB HAIR SPA
To GB HAIR SPA του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, είναι ένα από τα λίγα, επιλεγμένα spa μαλλιών στον κόσμο που προσφέρουν εξατομικευμένες περιποιήσεις spa που βελτιώνουν τη δύναμη, την υγεία αλλά και την υφή των μαλλιών – αναβαθμίζοντας την εμπειρία σε ένα νέο επίπεδο απόλαυσης και εξειδίκευσης.

Mani & Pedi Treatments
Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων ειδικών του GB Spa στις πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ και απολαύστε τα ωραιότερα treatments για όμορφα, υγιή και λαμπερά άκρα.

Colourful Nail Experience
Λαμπερά, υγιή, περιποιημένα χέρια και πόδια, αναβαθμισμένη περιποίηση που ολοκληρώνεται με τη μοναδική ποιότητα και πλούσια γκάμα σε βερνίκια του GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες μπορείτε να εξασφαλίσετε 15% έκπτωση με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος KOS Paris ή Aqua Mineral Spa. Σε κάθε περίπτωση, είτε επιλέξετε να αγοράσετε το voucher ξεχωριστά, είτε να το προμηθευτείτε με την αγορά των παραπάνω προϊόντων (επωφελούμενοι της έκπτωσης), μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση για ένα διάρκειας GB Collection Exclusive Massage 55 λεπτών που ανακουφίζει από την ένταση, το στρες και επαναφέρει την ευεξία με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο Placebo με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο event του φαρμακείου μας!