Ζεστά ροφήματα: Ένα δώρο προς τον οργανισμό μας

Ζεστά ροφήματα: Ένα δώρο προς τον οργανισμό μας

Ο Δεκέμβριος μπήκε δυναμικά με τσουχτερό κρύο και -επιτέλους- μπορούμε να φορέσουμε τα ζεστά μας πουλόβερ, τα παλτό μας και να ξεκλέψουμε χρόνο για να απολαύσουμε την ησυχία που προσφέρει ο χειμώνας.

Οι χειμερινοί μήνες αποτελούν μία ιδανική ευκαιρία για αναστοχασμό, στιγμές χαλάρωσης και με τη νέα δεκαετία προ των πυλών, είναι μια καλή χρονική στιγμή για να κοιτάξουμε το παρελθόν και να εξετάσουμε τις επιλογές μας.

Η καθημερινότητα μας, είναι γεμάτη ένταση και πολλές υποχρεώσεις που συνήθως συνοδεύουμε με πολύ καφεϊνη, αναψυκτικά ή/και αλκοόλ. Όμως, μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στον οργανισμό μας και κατά τους χειμερινούς μήνες να απολαύσουμε ζεστά ροφήματα με ευεργετικά συστατικά που μας χαρίζουν ευεξία και αναζωογόνηση.

Τα ζεστά ροφήματα, ανάλογα με τη σύνθεση τους, βοηθούν στην αποτοξίνωση, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας, χαρίζουν ενέργεια ή χαλάρωση.  Στο Placebo μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε τα ροφήματα των παρακάτω εταιρειών: 

Matcha Ninja

 

Το Match Ninja είναι 100% ακατέργαστο βιολογικό matcha tea υψηλής ποιότητας σε σκόνη. Έχει 137 φορές τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες οποιοδήποτε άλλου πράσινου τσαγιού.

 

Matcha Maiden

 

 

Το Matcha Maiden είναι η αυθεντική Ιαπωνική Matcha που έγινε παγκοσμίως γνωστή για την ξεχωριστή γεύση και ποιότητα. Χρησιμοποιείται ως ένα αθλητικό superfood αντοχής και ενέργειας και είναι ένα από τα πιο γνωστά φαρμακοτρόφιμα με μοναδικές ευεργετικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

 

Terra Incognita

 

 

Στην Ελλάδα, χώρα ευλογημένη απο τη φύση, η εταιρεία Terra Incognita διάλεξε τα καλύτερα βότανα που παράγει η ελληνική γη και δημιούργησε τα πιο ιδιαίτερα και δραστικά μίγματα, στηριζόμενη σε τεχνογνωσία αιώνων και εμπειρία πολλών γενεών. Η φιλοσοφία μας είναι να αξιοποιούμε τα δώρα της φύσης με τον καλύτερο τρόπο για τη βελτίωση της σωματικής, ψυχικής και ενεργειακής μας κατάστασης.

Η επιστημονική ερευνητική ομάδα της Terra Incognita δημιούργησε ένα μοναδικό μίγμα δρογών για κάθε χρώμα ξεχωριστά, με αποτέλεσμα 12 εξαιρετικά γευστικά και απολαυστικά ροφήματα που διατηρούν τις ιδιαίτερες θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες από τα 36 γηγενή φυτά και βότανα που περιέχουν συνολικά.

 

INTEA

 

 

Το INTEA είναι το ελληνικό τσάι ιδανικό για την ψυχή και το σώμα. Κάθε λειτουργικό φλιτζάνι Τσάι του Βουνού Ολύμπου με ελληνικά παραδοσιακά φαρμακευτικά βότανα, είναι και μια απολαυστική εμπειρία, με τέλεια ισορροπημένη γεύση.

 

Clipper

 

Tα Clipper είναι μια αγγλική εταιρεία με οργανικά τσάγια με ιστορία από 1984.