Προϊόντα Dukan για διατροφή και δίαιτα

Προϊόντα Dukan για διατροφή και δίαιτα

Η δίαιτα Dukan, η αλλιώς η δίαιτα των σταρ.. αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους τρόπους απώλειας βάρους.

«Χάνεις γρήγορα κιλά χωρίς να πεινάσεις και διατηρείς το νέο σου βάρος εφ’ όρου ζωής»… αυτά υπόσχεται η δίαιτα.. που έγινε ιδιαίτερα γνωστή λόγω της Carole Middleton, η οποία κατάφερε να χάσει βάρος για το γάμο της κόρης της, καθώς και των Jennifer Lopez και Gisele Bündchen που έχασαν έτσι τα κιλά της εγκυμοσύνης.. και άλλων διάσημων σταρ αρχικά στο εξωτερικό.. κατόπιν και στη χώρα μας!

Η συγκεκριμένη δίαιτα στηρίζεται στις πρωτεΐνες αλλά και στις έξυπνες τροφές.. Εκείνες δηλαδή που είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, σε χορταίνουν και «εκπαιδεύουν» τον οργανισμό σου στον μεταβολίζει σωστά τις τροφές που καταναλώνεις..

Στο Placebo θα βρεις πολλά προϊόντα της δίαιτας dukan.. αλλά και γενικά φιλικά για κάθε διατροφή και δίαιτα!! Υψηλής ποιότητας φυσικά και υγιεινά προϊόντα με τις ευεργετικές ιδιότητες της διάσημης βρώμης και μοναδικά αλλά συστατικά.

Κάποιες από τις αποδεδειγμένα ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης είναι:

•Πλούσια σε φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία.
•Βοηθάει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.
•Περιορίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μετά το φαγητό.
•Καταπολεμά την αίσθηση πείνας λόγω της ικανότητας απορρόφησης υγρών Μέχρι και 25 φορές του όγκου της, δημιουργώντας μια γέλη στο στομάχι και συνεπώς το αίσθημα κορεσμού.

Τα προϊόντα DYKAN δεν στοχεύουν αποκλειστικά σε όσους κάνουν τη δίαιτα dukan, αλλά γενικότερα σε όσους θέλουν να έχουν μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή. Μπορούν να τα καταναλώνουν, επίσης, όσοι θέλουν να διατηρούνται σε φόρμα και να προσέχουν το σώμα και το βάρος τους, όσοι θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης, υδατανθράκων και λιπαρών, άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη και οφείλουν να περιορίζουν σημαντικά αυτές τις κατηγορίες τροφών. Η πλειοψηφία των προϊόντων δεν περιέχει γλουτένη, οπότε οι πάσχοντες από δυσανεξία γλουτένης είναι άλλη μια κατηγορία που μπορούν να επωφεληθούν από τα υγιεινά σνακ.

Δείτε ορισμένα