Placebo Pre Summer Διαγωνισμός: Κερδίστε το συμπλήρωμα διατροφής Viogenesis για απώλεια βάρους

Placebo Pre Summer Διαγωνισμός: Κερδίστε το συμπλήρωμα διατροφής Viogenesis για απώλεια βάρους

Καλοκαίρι έρχεται και η διάθεσή για υπέροχο κορμί στην παραλία είναι πιο έντονη από ποτέ! Το ALPHA-CYCLODEXTRIN PLUS της VIOGENESIS είναι ο απόλυτος σύμμαχος σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος!

Το Placebo λοιπόν σε συνεργασία με τη Viogenesis διοργανώνουν έναν σούπερ pre summer Διαγωνισμό και δίνουν τη δυνατότητα σε ένα τυχερό να κερδίσει το συμπλήρωμα ALPHA-CYCLODEXTRIN PLUS της VIOGENESIS!

Πως θα συμμετέχετε στον διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

  • Κάντε like στη σελίδα του Placebo Pharmacy στο Facebook.
  • Κάντε like στη σελίδα της Viogenesis στο Facebook
  • Κάντε Share το post του Διαγωνισμού στο Facebook
  • Και τέλος κάντε tag δυο φίλους σας στο Facebook

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 25 Μαϊου 2018.

Το δώρο του Διαγωνισμού

Το συμπλήρωμα ALPHA-CYCLODEXTRIN PLUS της VIOGENESIS είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα πολύ αποτελεσματικό για όσα άτομα θέλουν να χάσουν βάρος

Η άλφα-κυκλοδεξτρίνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα, ένας πολυσακχαρίτης. Ως διαιτητικό συμπλήρωμα ινών, η άλφα-κυκλοδεξτρίνη δένεται με το λίπος όταν λαμβάνεται με ένα γεύμα και αποτελεί φυσική εναλλακτική λύση έναντι άλλων συνθετικών φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας. Σε αντίθεση όμως με τους φαρμακευτικούς αναστολείς λιπάσης που προκαλούν παρενέργειες, η άλφα-κυκλοδεξτρίνη δεν προκαλεί καμιά παρενέργεια. Ζωικές μελέτες και μελέτες σε ανθρώπους έχουν δείξει ότι η άλφα-κυκλοδεξτρίνη είναι αποτελεσματική για τη μείωση των επιπέδων της LDL (της λεγόμενης κακής χοληστερίνης), για τη μείωση των επιπέδων τριγλυκεριδίων, για την αυξημένη ευαισθησία στην ινσουλίνη, για την αυξημένη ευαισθησία στη λεπτίνη και αυξημένο κορεσμό [η λεπτίνη εκκρίνεται εντός του αίματος από τα λιπώδη κύτταρα κατ’ αναλογία προς τα επίπεδα των αποθηκευμένων λιπών. Ταξιδεύει στον εγκέφαλο και ενεργεί πάνω στον υποθάλαμο, διεγείροντας την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών που σηματοδοτούν τον κορεσμό, και την καταστολή εκείνων που σηματοδοτούν την πείνα.], για βελτιωμένο γλυκαιμικό δείκτη τροφών και βελτιωμένο γλυκαιμικό έλεγχο και για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και την απώλεια βάρους.

Κλινικές μελέτες
Μια μελέτη του 2011 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Obesity (Παχυσαρκία), εξέτασε τις επιδράσεις της άλφα-κυκλοδεξτρίνης στα λιπίδια του αίματος και στην απώλεια βάρους σε υγιή άτομα. Παλιότερες μελέτες είχαν δείξει ευεργετικά αποτελέσματα της άλφα-κυκλοδεξτρίνης στη διαχείριση του βάρους σε παχύσαρκα άτομα με διαβήτη τύπου 2. Η συγκεκριμένη μελέτη περιέλαβε υπέρβαρα αλλά όχι παχύσαρκα άτομα χωρίς διαβήτη. 41 υγιείς ενήλικες σε αυτή τη δύο μηνών, διπλή-τυφλή μελέτη. Σε 28 συμμορφούμενους συμμετέχοντες (8 άνδρες και 20 γυναίκες), όταν η ενεργή φάση συγκρίθηκε με τη φάση ελέγχου, παρατηρήθηκαν σημαντικές μειώσεις στο σωματικό βάρος, στην ολική χοληστερόλη ορού και στη χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη (LDL), τη συμβατικά ονομαζόμενη κακή χοληστερίνη. Η απολιποπρωτεΐνη Β (ApoB) και τα επίπεδα ινσουλίνης μειώθηκαν επίσης, ενώ τα επίπεδα της γλυκόζης του αίματος και η λεπτίνη δεν άλλαξαν.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2008 στο περιοδικό Metabolism (Μεταβολισμός) διαπίστωσε ότι η άλφα-κυκλοδεξτρίνη της δίαιτας χαμηλώνει τη λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας LDL (κακή χοληστερίνη) και μεταβάλλει το προφίλ λιπαρών οξέων στο πλάσμα σε ποντίκια με χαμηλή πυκνότητα υποδοχέα λιποπρωτεΐνης σε μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Annals of Nutrition and Metabolism (Χρονικά Διατροφής και Μεταβολισμού) βρήκε ότι η άλφα-κυκλοδεξτρίνη εμπόδισε τη μεταγευματικής γλυκαιμικής απόκρισης σε ένα πρότυπο γεύμα υδατανθράκων. Σε ένα διπλά τυφλό, τυχαιοποιημένο, διασταυρωμένο σχεδιασμό, 10 υγιείς συμμετέχοντες κατανάλωναν βραστό λευκό ρύζι που περιείχε 50 γρ. αφομοιώσιμου υδατάνθρακα στο οποίο προστέθηκε 0 (έλεγχος), 2, 5 ή 10 γραμμάρια άλφα-κυκλοδεξτρίνης. Οι συγκεντρώσεις γλυκόζης και ινσουλίνης πλάσματος προσδιορίστηκαν πριν και για 2 ώρες μετά την κατανάλωση κάθε γεύματος.

Το συμπέρασμα της μελέτης ήταν ότι η άλφα-κυκλοδεξτρίνη μειώνει τη γλυκαιμική απόκριση σε πρότυπο γεύμα υδατανθράκων κατά τρόπο εξαρτώμενο από τη δόση και μπορεί να είναι χρήσιμο ως συστατικό για τη μείωση της γλυκαιμικής επίδρασης τέτοιων τροφών. Ο γλυκαιμικός δείκτης των τροφών δείχνει πόσο γρήγορα απορροφούνται τα σάκχαρα των τροφών στην κυκλοφορία του αίματος. Μια διατροφή υψηλού γλυκαιμικού δείκτη μπορεί να οδηγήσει σε παραπανίσια κιλά ή παχυσαρκία καθώς και συνδέεται με παθολογικές καταστάσεις από διαβήτη τύπου 2 μέχρι καρκίνο. Επομένως η ταυτόχρονη λήψη άλφα-κυκλοδεξτρίνης με τροφές υψηλού γλυκαιμικού δείκτη θα μπορούσε να μειώσει τις αρνητικές συνέπειες στην υγεία μας που προκαλούνται από αυτές τις τροφές.

Κλινική μελέτη σε ανθρώπους

Μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2013 στο Journal of the International Society of Sports Nutrition έδειξε ότι η λήψη ενός προϊόντος που περιέχει κετόνη σμέουρου και άλλα συστατικά συμπεριλαμβανομένης της καφεΐνης δύο φορές ημερησίως για 8 εβδομάδες μείωσε το σωματικό βάρος κατά 2%, τη λιπώδη μάζα κατά 7,8%, την περιφέρεια μέσης κατά 2% και την περιφέρεια ισχίου κατά 1,7%.

Συστατικά: Άλφα-κυκλοδεξτρίνη, μαλτοδεξτρίνη, χολίνη διταρταρική, εκχύλισμα από κετόνες ράνσμπερρυ, στεατικά άλατα μαγνησίου από λιπαρά οξέα, εκχύλισμα ινδικού κολεού, έλαιο καρύδας

Συνιστώμενη δοσολογία: Λαμβάνετε καθημερινά 2 δισκία με λίγο νερό