Φέτος το χειμώνα έχεις έναν βιολογικό, ολιστικό σύμμαχο

Φέτος το χειμώνα έχεις έναν βιολογικό, ολιστικό σύμμαχο

Ο χειμώνας δυσκολεύει τον οργανισμό μας. Το κρύο, οι εποχικές ιώσεις και η γεμάτη καθημερινότητα μπορεί να επηρρεάσουν τα επίπεδα ενέργειας μας, την απόδοση μας καθώς και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ευτυχώς η φύση είναι γεμάτη θησαυρούς και μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ολιστικά!

Το εκχύλισμα ροδιού Μilestone είναι 100% φυσικό βιολογικό εκχύλισμα ροδιού του γένους Punica Granatum L. Πλούσιο σε πολυφαινόλες στις οποίες και αποδίδονται πολλές από τις ιδιότητές του. Είναι πολύ καλή πηγή βιταμίνης A, C, E, B5, B3 και μετάλλων όπως καλίου, ασβέστιου και σιδήρου.

 

 

 

Εκτός όμως από τα πλούσια μικροθρεπτικά συστατικά του, το ρόδι περιέχει περίπου 124 διαφορετικά φυτοχημικά συστατικά, τα περισσότερα εκ των οποίων ασκούν ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση στον οργανισμό

Αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες:

Το εκχύλισμα ροδιού με την τεχνολογία MILESTONE®, παραγόμενο με αργόστροφες πρακτικές, ως 100% φυσικό προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, πρώτης πίεσης εν ψυχρώ, με χρήση τεχνολογίας κενού ρόδι αποδίδει πάνω από 3000mg πολυφαινολών (αντιοξειδωτικών) ανά κιλό, γεγονός που του αποδίδει σαφώς πολλαπλάσια αντιοξειδωτική ικανότητα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φυσικό τρόφιμο, όπως πχ το τσάι και το κρασί. Έτσι παρουσιάζει εξαίρετη αντιφλεγμονώδη δράση η οποία σχετίζεται με πολλά οφέλη για την υγεία.

Κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν πολλές φαρμακολογικές και βιοχημικές ιδιότητες από την ημερήσια πρόσληψη ροδιού.

Ιδιότητες κατά της οστεοαρθρίτιδας, των καρδιακών παθήσεων, της υπέρτασης, του υψηλού σακχάρου, του Alzheimer, ακόμα και έναντι καρκίνου του μαστού και του προστάτη έχουν αναφερθεί σε εμπεριστατωμένες μελέτες μετά από καθημερινή, μακροπρόθεσμη  κατανάλωση ροδιού, με τη μορφή χυμού, εκχυλίσματος ή συμπληρώματος διατροφής.

 

Aνακαλύψτε το στο Placebo Pharmacy