Διήμερο 1+1 Lamberts στο Placebo Pharmacy!

Διήμερο 1+1 Lamberts στο Placebo Pharmacy!

Στο Placebo Pharmacy με κάθε αγορά προϊόντος Lamberts σας κάνουμε δώρο άλλο ένα δικής σας επιλογής!

Προλάβετε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα Lamberts 1+1  για δυο ημέρες μόνο (Πέμπτη 7 & Παρασκευή 8/11/2019) ! Ζητήστε την προσφορά στο ταμείο!

Γιατί Lamberts;
Η Lamberts είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη και τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή συμπληρωμάτων διατροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα προϊόντα της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και περιλαμβάνουν βιταμίνες, μέταλλα, βότανα, ιχθυέλαια, φόρμουλες με γλυκοζαμίνη και πολλά άλλα.

Όλα τα προϊόντα της Lamberts παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο πληρώντας τα αυστηρά πρότυπα της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP) και έχοντας εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας του Η.Β. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, κάνοντας τα προϊόντα γνωστά σε περισσότερες από 39 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι μεγαλύτερες διανομές γίνονται στην Ευρώπη, σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ολλανδία.

Τι κάνει τα προϊόντα της Lamberts τόσο ξεχωριστά;
Αυστηροί έλεγχοι και οι προδιαγραφές!

Οι ειδικοί της Lamberts έχουν μία πολύ βασική αρχή σχετικά με τα προϊόντα τους: κάθε συστατικό σε ένα προϊόν είναι τόσο σημαντικό όσο και το ίδιο το τελικό προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι διεξάγουν πολλές και εξονυχιστικές επιστημονικές δοκιμές και μελέτες, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι κάθε προϊόν τους πληροί στο έπακρο τις προδιαγραφές που αναγράφονται στην ετικέτα του.

Αρχικά, οι πρώτες ύλες ελέγχονται για την ποιότητα, την καθαρότητα και τη δραστικότητα. Έπειτα, γίνονται δοκιμές και μελέτες σε δείγματα του κάθε προϊόντος, τόσο κατά τη διάρκεια της παραγωγής και ανάπτυξης του, όσο και στο τελικό προϊόν.

Αυτή η προσήλωση στις συνεχείς δοκιμές και την υψηλή ποιότητα, είναι και ο κύριος λόγος που η Lamberts θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο.

Στη Lamberts η δοσολογία είναι το παν!

Η υψηλή ποιότητα στα συμπληρώματα διατροφής εξασφαλίζεται με τη σωστή δοσολογία των θρεπτικών συστατικών και των βοτάνων. Και αυτό γιατί η σωστή δοσολογία και ο συνδυασμός των συστατικών είναι αυτά που κάνουν ένα προϊόν αποτελεσματικό ή όχι. Στην Lamberts δίνεται μεγάλη έμφαση σε αυτό και συνεπώς παράγονται μόνο προϊόντα με τη σωστή δοσολογία και δραστικότητα, ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ειδικών αλλά και του κοινού.

Πλήρεις διατροφικές ετικέτες

Μια ακόμη βασική αρχή της Lamberts είναι η λεπτομερής καταγραφή των συστατικών στη διατροφική ετικέτα των σκευασμάτων της. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή απόδοση των όρων για όλα τα συστατικά, ενώ δεν διατάζουν να καταγράψουν όλα όσα χρησιμοποιούνται. Έτσι, κάθε διατροφική ετικέτα στην Lamberts είναι μια ειλικρινής απεικόνιση των όσων περιέχονται στο προϊόν.

Όλα τα συμπληρώματα διατροφής, είτε σε μορφή δισκίων είτε σε κάψουλες, περιέχουν δραστικά συστατικά σε συνδυασμό με μερικά αδρανή. Είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να παραχθούν συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη χρήση ορισμένων αδρανών συστατικών. Όσα προϊόντα δεν τα αναγράφουν σημαίνει ή ότι είναι ανεπαρκώς κατασκευασμένα ή ότι η διατροφική ετικέτα είναι ελλιπής.

Ανακαλύψτε όλα τα συμπληρώματα Lamberts στο Placebo Pharmacy, επωφεληθείτε της προσφοράς και νιώστε ευεξία στην ζωή σας!

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και το δώρο αφορά προϊόντα ίσης ή μικρότερης αξίας με το προϊόν αγοράς.