Άρτεμις: Το πιο εκλεκτό μέλι φτιάχνεται στη Λέρο

Άρτεμις: Το πιο εκλεκτό μέλι φτιάχνεται στη Λέρο

Το ΑΡΤΕΜΙΣ είναι ένα μέλι που έχει να σας πει μια ιστορία!

Μια ιστορία πολιτισμού, μια ιστορία γεύσης, μια ιστορία αγάπης, μια ιστορία ευθύνης

Αγαπήστε το όπως το αγαπήσαμε κι εμείς !

Χαρίστε τη γεύση του στην καθημερινή σας διατροφή !

Ανακαλύψτε το στο PLACEBO !

Το θυμαρίσιο μέλι ΑΡΤΕΜΙΣ είναι ένα προιόν εξαιρετικής ποιότητας και διατροφικής αξίας, με υψηλή περιεκτικότητα σε ΓΥΡΕΟΚΟΚΚΟΥΣ ΘΥΜΑΡΙΟΥ (Thymus type).

Η υπέροχη γεύση του, το αυθεντικό άρωμά του η πυκνότητά του, το χρυσαφένιο χρώμα του αντανακλούν την αγνή και πλούσια χλωρίδα του νησιού της Λέρου, όπου η αυτόχθονη βλάστηση του νησιού θυμάρι, άγρια βότανα, ευκάλυπτοι, φύεται και αναπαράγεται η ίδια, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Για το μέλι της Λέρου έχουμε αναφορά από τον ίδιο τον Ιπποκράτη .

Η παραγωγή είναι μικρή και ποιοτική και γίνεται σε ένα ετήσιο τρύγο.

Το μέλι ΑΡΤΕΜΙΣ παράγεται και τυποποιείται με διασφαλισμένη διαδικασία ελέγχου παραγωγής τροφίμου ISO 22000 / HACCP, από τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό του Τομέα Ψυχικής Υγείας Δωδεκανήσου (ΚΟΙΣΠΕ). Η ποιότητά του είναι εγγυημένη από το στάδιο της συλλογής στις κυψέλες μέχρι και το στάδιο της τυποποίησης. Η επεξεργασία γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρούνται οι βιταμίνες και τα ευεργετικά του συστατικά.

Το θυμαρίσιο μέλι ΑΡΤΕΜΙΣ έχει επίσης ιδιαίτερη πολιτισμική και κοινωνική αξία, καθώς στηρίζει το έργο του Ψυχιατρείου Λέρου . Είναι το πρώτο τυποποιημένο προιόν κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Γνωρίστε το σήμερα κιόλας στο PLACEBO !