Τονώστε τον οργανισμό σας, ενισχύστε τις αντοχές σας

Τονώστε τον οργανισμό σας, ενισχύστε τις αντοχές σας

Η ενέργεια κινεί τα πάντα, και βέβαια τον ταλαιπωρημένο οργανισμό μας που καθημερινά εξαντλείται. Γι’ αυτό βάλτε σε ενέργεια το σχέδιο τόνωσης του με τη δύναμη της φύσης.Καλή διατροφή στο βαθμό που μπορούμε, άσκηση όσο αντέχουμε, κόψιμο των κατά γενική ομολογία κακών συνηθειών τσιγάρο και αλκοόλ, και φυσικά συμπληρώματα διατροφής που τονώνουν το σώμα, ενισχύουν τις αντοχές σώματος και πνεύματος και βέβαια γεμίζουν με ενέργεια και τον πιο άδειο οργανισμό!

Το Doctor’s Formulas Λιποσωμιακή Φόρμουλα Vitamin B12 αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Β12 σε λιποσωμιακή φόρμουλα για 8 φορές μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Συστατικά και δράση
Η βιταμίνη Β12 αποτελεί μια απο τις βασικότερες βιταμίνες για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Η μεθυλοκοβαλαμίνη αποτελεί μια απο τις πιο απορροφήσιμες μορφές της βιταμίνης και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην αιμοποίηση καθώς και στην υγεία του ανοσοποιητικού. Η βιταμίνη Β12 συμμετέχει στους μηχανισμούς παραγωγής ενέργειας στα κύτταρα, στην κυτταρική διαίρεση, στο σχηματισμό των αιμοσφαιρίων και στη μείωση των επιπέδων ομοκυστεΐνης. Λόγω των παραπάνω δράσεων είναι απαραίτητη στην εγκυμοσύνη, σε άτομα που πάσχουν από χρόνια κόπωση και κούραση, καθώς και στη μείωση της ομοκυστεΐνης που οδηγεί σε καρδιαγγειακά προβλήματα

Η καινοτομία της Doctor’s Formula έγκειται στο ότι μεταφέρει τη δραστική ουσία με τη βοήθεια λιποσωμάτων. Τα λιποσώματα αποτελούν μόρια τα οποία μπορούν και μεταφέρουν ουσίες πολύ πιο άμεσα και εύκολα στα κύτταρα. Αποτελούν μια χημική δομή η οποία αναγνωρίζεται πιο εύκολα από την κυτταρική μεμβράνη. Το αποτέλεσμα είναι το μόριο να απορροφάται πιο εύκολα και η δραστική ουσία που περιέχει μέσα το λιπόσωμα διατίθεται απευθείας μέσα στο κύτταρο προς περαιτέρω μεταβολισμό. Τα λιποσώματα εξασφαλίζουν έως και 8 φορές μεγαλύτερη απορρόφηση και δραστηριότητα, ενώ μπορούν και μεταφέρουν λιπόφιλες και αμφίφιλες ουσίες σε υδατικά βελτιώνοντας την απορρόφησή τους.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε διαβητικοί, έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.