Απόψε όλοι στο Placebo! Κερνάμε Nomada!

Απόψε όλοι στο Placebo! Κερνάμε Nomada!

Είναι καλοκαίρι, οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα δροσιστικό αναψυκτικό; Πόσο μάλλον όταν αυτό έχει μόλις 16 θερμίδες!

Πρόκειται στην ουσία του για ένα καινοτόμο ανθρακούχο μη-αλκοολούχο ποτό, που ακούει στο όνομα NOMAΔΑ Honey Soda. Και το καλύτερο; Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 σας περιμένουμε στο Placebo για μια γευστική δοκιμή!
Πηγή έμπνευσης της συνταγής είναι το αυθεντικό, σπιτικό, υγιεινό και γνώριμο σε όλους “γιατροσόφι”, δηλαδή νερό με μέλι και λεμόνι, που “ταξίδεψε” από την αρχαία Ελλάδα ως κομμάτι της Πυθαγορείου διατροφής, την αρχαία Αίγυπτο και Κίνα, μέχρι τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, άλλοτε ως φυσικό τονωτικό που συναντάται σε νομαδικές φυλές, είτε για τις ιδιότητες του και τα οφέλη για την υγεία.

Η ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda έρχεται να επαναπροσδιορίσει τη μοναδική αυτή συνταγή, και να την προσφέρει για πρώτη φορά σε ανθρώπους που υιοθετούν έναν σύγχρονο αλλά και υγιεινό τρόπο ζωής.Παράγεται και εμφιαλώνεται στην Ελλάδα,με θυμαρίσιο μέλι Κρήτης και φυσικό χυμό από λεμόνι Σικελίας, και είναι η πρώτη Honey Soda στον κόσμο. Πίνεται παγωμένη σε ποτήρι λευκού κρασιού ώστε να αναδεικνύονται τα φυσικά αρώματα, και ο μοναδικός φυσικός αφρός με το κεχριμπαρένιο χρώμα.

Για όλους όσοι ψάχνονται, νομάδα εκτός από τη Honey Soda, είναι και το πιο διαδεδομένο και ταξιδεμένο είδος μέλισσας απο την οικογένεια των Απιδών (apidae).