Τα ξηρά σύκα Κύμης της Deli Carpous, τώρα στο Placebo!

Τα ξηρά σύκα Κύμης της Deli Carpous, τώρα στο Placebo!

Αγαπάμε και στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα, πόσο μάλλον όταν έχουν ως βασικό πυλώνα την ποιότητα στα προϊόντα τους! Στο Placebo λοιπόν μπορείτε να βρείτε τα ξηρά σύκα Κύμης της Deli Carpous που φέρνει τους θησαυρούς της Ελληνικής Φύσης στην καθημερινή σας διατροφή!

Τα Ξηρά Σύκα Κύμης αποτελούν μια πλήρης τροφή για τον ανθρώπινο οργανισμό, πλούσια σε φυτικές ίνες, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο. Δεν είναι τυχαία η Πανευρωπαϊκή αναγνώριση της ξεχωριστής αυτής ποικιλίας με τα ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά και την μοναδική γεύση που ευδοκιμεί στο μικροκλίμα της Κύμης Ευβοίας. Για αυτόν το λόγο και έχει χαρακτηριστεί ως προϊόν Π.Ο.Π. Η Deli Carpous επιλέγει τους παραγωγούς που ακολουθούν τα πρότυπα της φυσικής αποξήρανσης (με το ηλιακό φως), της επεξεργασίας και αποθήκευσης, όπως ορίζει το Υπουργείο. Η επεξεργασία αποξήρανσης των Σύκων Κύμης γίνεται με την μέθοδο της ασκάδας, δηλαδή το σύκο σκίζεται και ανοίγεται στη μέση. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεταιη σωστή αποξήρανση αλλά και ο έλεγχος του κάθε φρούτου ξεχωριστά. Έπειτα, ακολουθεί το «πάντρεμα», δύο πανομοιότυπα σε μέγεθος αποξηραμένα σύκα ενώνονται μεταξύ τους, σφραγίζοντας έτσι το μέλωμα και την γλυκύτητα τους. Αυτή η μέθοδος εκτός από ιδιαίτερη είναι και μοναδική, αφού απαντάτε παγκοσμίως μόνο στην περιοχή της Κύμης Ευβοίας.

Η Deli Carpous εναρμονισμένη με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία ακολουθεί όλα τα στάδια τυποποίησης, ενώ ο έλεγχος, η διαλογή και η συσκευασία γίνεται σε συσκευαστήριο επίσης πιστοποιημένο από το Υπουργείο.

Η Εταιρεία μάλιστα για να διασφαλίσει και να αναδείξει την ανώτερη ποιότητα αυτού του μοναδικού γευστικού Θησαυρού, το συσκευάζει σε τεχνολογικά προηγμένες συσκευασίες τροφίμων που σφραγίζουν σε κενό αέρος, για να διατηρηθούν αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά και φυσικά αρώματα μέχρι και τη στιγμή της κατανάλωσης του.

Τα Ξηρά Σύκα Κύμης Π.Ο.Π. της Deli Carpous διατίθενται σε συσκευασία των 350γρ  και θα τα βρείτε στα ράφια του Placebo!