Σοκολάτα…το απόλυτο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σοκολάτα…το απόλυτο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σοκολάτα. Και μόνο στο άκουσμα της, όσοι την αγαπούν, κάνουν αμέσως εικόνες στο μυαλό τους. Σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα bitter, με γεύσεις διαφορετικές για όλα τα γούστα. Στo Placebo μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας σοκολάτες Labooko και Me&Mats, μοναδικής γεύσης και ποιότητας. Άλλωστε όσα χρόνια κι αν περάσουν η σοκολάτα είναι must για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να συνδυάσετε το δώρο σας με μια από τις πολύ ωραίες συνθέσεις με λουλούδια που θα έχουμε στον χώρο μας! 

Labooko

Οι σοκολάτες Labooko της εταιρείας Zotter ήρθαν για να διαλύσουν το μύθο ότι η σοκολάτα βλάπτει την υγεία. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο να μπορεί κανείς να γευτεί τις διαφορετικές ποικιλίες κακάο, τις περιοχές, τους παραγωγούς και την διαφορετική κατεργασία.

Ειδικότερα, στη σειρά «labooko» μας συστήνει 28 ζεύγη σοκολάτας για να νιώσουμε τις διαφορές και τα ιδιαίτερα αρώματα της κάθε ποικιλίας συγκριτικά. Σε κάθε συσκευασία περιέχονται δύο σοκολάτες υγείας ή γάλακτος ή σοκολάτες σε πιο πρωτότυπους συνδυασμούς (με βατόμουρα, γιαούρτι) προκειμένου να τις δοκιμάσουμε ταυτόχρονα.

Το τρικ είναι να αφήσουμε για λίγα δευτερόλεπτα το κομματάκι σοκολάτας πάνω στη γλώσσα μέχρι να αρχίσει να λιώνει από μόνο του αρχίζοντας να πλημμυρίζει το στόμα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Μας άρεσε πολύ το ζευγάρι «Yellow 30», μια «κίτρινη» σοκολάτα με βούτυρο κακάο από το Περού και τη Δομινικανή Δημοκρατία σε συνδυασμό με γάλα και βανίλια που έρχεται σε ενδιαφέρουσα αντίθεση με τη σοκολάτα υγείας «El Naranjillo 70» από το Περού.

ME&MATS

Είναι το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας καθώς όλες οι σοκολάτες έχουν γραμμένο κάποιο μήνυμα που θέλετε να “μεταφέρετε” στον καλό σας ή τη καλή σας!

Είναι των 100 γραμμαρίων και μπορεί να αποτελεί ένα μικρό δώρο αλλά έχει ένα τεράστιο μήνυμα για να εμπνεύσει, να ενθαρρύνει, να ευχαριστήσει ή να ανταμείψει τους αγαπημένους σας.