Μια πολύ γλυκιά δοκιμή με… μέλι!

Μια πολύ γλυκιά δοκιμή με… μέλι!

Το θυμαρίσιο μέλι της FoodsCross δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δεν πρόκειται απλά για ένα καλό ακόμη μέλι που έχει μπει σε ένα καλοσχεδιασμένο βαζάκι και κυκλοφορεί στην αγορά. Μέσα σε αυτό το γυάλινο βαζάκι κρύβεται ένας θησαυρός θρεπτικών συστατικών.

Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν, αποτέλεσμα υπεύθυνης, οικολογικής παραγωγής το οποίο προσφέρεται σε περιοσμένα, αριθμημένα βάζα. Δεν γίνεται αλλιώς, αφού διαθέτει μία εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση γυρεόκοκκων αγνού θυμαριού που έχει φτάσει και το 80%. Το μέλι συγκομίζεται από την Αστυπάλαια και την Κρήτη και τα ποσοστά γυρεόκοκκου που φέρει σε κάθε σειρά παραγωγής δεν είναι σταθερά, γιατί είναι ένα ζωντανό φυσικό προϊόν που επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες, τον τόπο, την ανθοφορία ακόμη και τη βασίλισσα της κυψέλης.

Για τους παραπάνω λόγους αξίζει να έρθετε όλοι στο φαρμακείο μας την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου (10:00 – 14:00) σε μια γευστική δοκιμή του εξαίρετου αυτού μελιού.Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι στη συσκευασία που έχει το μέλι της FoodsCross αναγράφεται το ποσοστό του γυρεόκοκκου που περιέχει. Γι’ αυτό και όποιος αποφασίσει να το αγοράσει θα πρέπει να το θεωρήσει ένα διατροφικό διαμάντι, αφού μία κουταλιά από το συγκεκριμένο μέλι περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά αυτού του φυσικού προϊόντος στο μέγιστο βαθμό.

Σας περιμένουμε!