Κάτι μαγειρεύουμε με τη Macareux το Σάββατο!

Κάτι μαγειρεύουμε με τη Macareux το Σάββατο!

Οι αφορμές για να επισκεφτεί κανείς το Placebo είναι πάρα πολλές. Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου όμως, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω!

Η Royal Food και τα ζυμαρικά Macareux θα είναι εδώ για μια γευστική δοκιμή, όχι μόνο για τους λάτρεις της μακαρονάδας και των κάθε είδους ζυμαρικών, αλλά και για τους πιο απαιτητικούς στη γεύση.

Όπως εξηγεί ο δημιουργός τους, Γιώργος Καραγεώργου «Τα ζυμαρικά Macareux® είναι βασισμένα στην ποιότητα με σκοπό να κατακτήσουν κάθε γαστρονομική φαντασία. Κάνοντας καινοτόμους συνδυασμούς με το καλύτερο ελληνικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου δημιουργούμε ζυμαρικά με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Σχηματίζονται παραδοσιακά με τη χρήση μπρούντζινης μήτρας και ξεραίνονται σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα ένα εύγευστο ζυμαρικό που διατηρεί την υψηλή διατροφική του αξία για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Η συσκευασία είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για την προστασία των προϊόντων μας: σχεδιάστηκε με εσωτερικό σακουλάκι ώστε να διατηρούνται το προϊόν και τα συστατικά του ασφαλή σε όλο το ταξίδι μέχρι να βρεθούν στο πιάτο σας».

Η Royal Food (royalfood.gr), ένα μικρό εργαστήριο με έδρα τη Χαλκίδα, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται τον Απρίλιο του 2016 και ασχολείται με την παραγωγή ζυμαρικών ανώτερης ποιότητας. Η πρώτη παραγωγή έγινε τον περασμένο Ιούλιο και λίγο πριν από τα Χριστούγεννα κατέφτασαν οι νέες ντελικάτες συσκευασίες. Σήμερα, αυτό το μικρό εργαστήριο έχει μετεξελιχθεί σε μια παραγωγική οικοτεχνία που έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να διαμορφώσει μια γκάμα με 12 ξεχωριστούς κωδικούς. Μακαρόνια, φουσίλι, ταλιατέλες, πένες, χυλοπίτες, τραχανάς στους πιο απίθανους συνδυασμούς. Παράδειγμα, οι ταλιατέλες με την κολοκύθα και την πιπερόριζα βγάζουν μάτι!

Περιηγηθείτε στο site τους για να δείτε τα προϊόντα αλλά και να πάρετε ιδέες για συνταγές και οδηγίες για την υλοποίηση τους.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 11:00 – 13:00 σας περιμένουμε όλους και όλες για εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα νόστιμα μαγειρέματα!