Ελάτε να δοκιμάστε το νέο Matcha Maiden!

Ελάτε να δοκιμάστε το νέο Matcha Maiden!

Όσοι αγαπάτε το τσάι matcha, αλλά και όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε ελάτε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 17:00 – 21:00 να δοκιμάσετε το νέο Matcha Maiden που κάνει τη διαφορά με τις πρωτοποριακές του γεύσεις και τα ξεχωριστά του συστατικά!

Πιο συγκεκριμένα το νέο Matcha Maiden αποτελείται από επιλεγμένα πράσινα φύλλα πράσινου τσαγιού (Tencha) σε εξαιρετικά βελούδινη πράσινη πούδρα. Προσφέρει μάλιστα X137 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο πράσινο τσάι!

Είναι κάτι παραπάνω από superfood επειδή προσφέρει:

  • Ενέργεια & Αντοχή
  • Αποτελεί την πιο πλούσια πληγή αντιοξειδωτικών – detox
  • Ενισχύει τον μεταβολισμό
  • Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Ευεξία & Συγκέντρωση

Τι είναι το τσάι Matcha;

Matcha σημαίνει “σκόνη τσαγιού” και όπως μαρτυρά και το όνομα του, είναι τσάι σε μορφή πούδρας. Παράγεται από φύλλα πράσινου τσαγιού, τα οποία αναπτύσσονται καλυμμένα με υφάσματα, διαδικασία που τους δίνει καλύτερη γεύση και υφή. Στη συνέχεια, τα φύλλα συλλέγονται με το χέρι, τα περνούν για λίγο από ατμό και μετά τα αποξηραίνουν και τα αφήνουν να ωριμάσουν σε ψυχρό περιβάλλον, που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη γεύση, πριν τα κάνουν πούδρα. Οι tea sommeliers δηλώνουν ότι στο matcha η ποιότητα είναι το παν. Πρόκειται ουσιαστικά για την “σαμπάνια” του τσαγιού!

Πώς να το πιείτε

Διαλύστε σε κρύο ή ζεστό νερό και ανακατέψτε καλά. Το Matcha μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε γεύση πράσινου τσαγιού σε διάφορα ποτά και φαγητά. Θα μπορούσατε να το προσθέσετε σε ένα smoothie ή σε παγωμένο γιαούρτι. Το μάτσα είναι μια κοινή γεύση για τα ψημένα αγαθά στην Ιαπωνία, με τη σκόνη να προστίθενται στα πάντα, από ζύμες έως ζαχαροπλαστική, δίνοντάς τους ένα ξεχωριστό ποώδες πράσινο χρώμα.