Δοκιμάζουμε Matcha Maiden στο Placebo!

Δοκιμάζουμε Matcha Maiden στο Placebo!

Σίγουρα για το matcha tea κάπου θα έχεις ακούσει, αφού έχει εξελιχθεί στο νέο food trend. Και σίγουρα το έχεις συνδέσει με το Matcha Maiden που σε αντίθεση με άλλες μαζικές παραγωγές στον κόσμο τηρεί αυστηρά τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής, δεν ξεραίνουν ή “τηγανίζουν” τα φύλλα Tencha (από τα οποία αποτελείται το matcha) και τα αφήνουν να αφυδατωθούν υπομονετικά στον σωστό χρόνο.

Το matcha maiden είναι ένα premium είδος τσαγιού, 100% φυσικό, σε μορφή σκόνης με πολλά και σημαντικά οφέλη για τη σωματική, αλλά και την πνευματική υγεία, αφού είναι αντιοξειδωτικό, χαρίζει ενέργεια και συγκέντρωση, συμβάλλει στη μείωση του στρες, αυξάνει τον μεταβολίσμό και καίει το λίπος.

Όσοι λοιπόν αγαπάτε το τσάι matcha, αλλά και όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε ελάτε το Σάββατο 24 Μαρτίου 11:00 – 14:00 να δοκιμάσετε το Matcha Maiden που κάνει τη διαφορά με τις πρωτοποριακές του γεύσεις και τα ξεχωριστά του συστατικά!

Το highlight πάντως της γευσιγνωσίας του τσαγιού matcha θα είναι αναμφίβολα η δοκιμή του Verve Matcha Latte, μια συνεργασία της ομάδας του Matcha Maiden με την Verve Juices από την οποία προέκυψε το “πάντρεμα” του τσαγιού matcha με το γάλα αμυγδάλου!

Σας περιμένουμε!