Βιταμίνες Solgar Promo στο Placebo!

Βιταμίνες Solgar Promo στο Placebo!

Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής της Solgar δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις! Ελάτε λοιπόν στο φαρμακείο μας  σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 για να δοκιμάσετε όλα τα προϊόντα και να επωφεληθείτε της έκπτωσης 25% που θα έχουμε για εσάς!

Η παραπάνω έκπτωση ισχύει και για βιταμίνες, συμπληρώματα, μπάρες και σκόνη πρωτεϊνης της My Elements.

Λίγα λόγια για τη Solgar

Δύο φαρμακοποιοί και ένας ολιστικός ιατρός που βλέπει τον άνθρωπο ως οντότητα και όχι μόνο καρδιά, κόκαλα, πνευμόνια ήταν οι ιδρυτές της εταιρείας Solgar το 1947 στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Το όραμά τους κοινό. Να προλαμβάνουν ασθένειες αντί για φάρμακα με βιταμίνες και μέταλλα.

Από τότε με πληθώρα από παγκόσμιες διακρίσεις και βραβεύσεις, μ’ ένα μεγάλο δίκτυο που αγκαλιάζει πάνω από 50 χώρε σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει αποδείξει με τα έργα και τη φιλοσοφία της ότι το όνομα SOLGAR είναι ισοδύναμο της υγείας και της ευεξίας.

Τα ποιοτικά, φυσικά, συμπληρώματα διατροφής της SOLGAR, οι βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τα φυτικά εκχυλίσματα που παρέχει, προσφέρουν αναζωογόνηση, περιποίηση και φροντίδα στο σώμα και στο πρόσωπο, απελευθερώνουν τις κινήσεις, προστατεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τα μαλλιά και συνολικά τονώνουν και δυναμώνουν την υγεία του οργανισμού.

Πρώτη στη καινοτομία, από το 1947, οπότε και ιδρύθηκε

Οι βάσεις της SOLGAR τέθηκαν το 1947 στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και από τότε, σταδιακά, επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα 1992 τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής που δημιουργεί με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον έφτασαν στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια η SOLGAR δε σταματά να λανσάρει συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα, επιλεγμένα με αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα, διασφαλίζοντας τις πιο υψηλές αρχές οικολογικής συνείδησης και της ολιστικής ιατρικής.

Διαθέτει τα συμπληρώματα διατροφής σε προσεκτικά επιλεγμένα και αποκλειστικά σημεία πώλησης, σε συγκεκριμένα ανεξάρτητα φαρμακεία, καθώς και σε κέντρα φυσικής διατροφής.

Διαθέτει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στον κλάδο των προϊόντων διατροφής, υπερσύγχρονες και τεχνολογικά εξελιγμένες πράσινες εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε διεθνή φόρουμ της διατροφικής επιστήμης και συνεργάζεται με μία μεγάλη γκάμα ειδικών.

Γι’ αυτό και παρέχει συμπληρώματα διατροφής που ισχυροποιούν τον ανθρώπινο οργανισμό μέσα σε συνθήκες ζωής που δεν διευκολύνουν την αρμονική του ανάπτυξη.