Βιταμίνες Power Health promo στο Placebo!

Βιταμίνες Power Health promo στο Placebo!

Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής της Power Health δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις! Το “Φαρμακείο της Φύσης” λοιπόν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου από τις 12:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 20:00 το βράδυ θα βρεθεί στο Placebo Pharmacy! Ελάτε να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε όλα τα προϊόντα της Power Health και επωφεληθείτε από την έκπτωση που θα έχουμε για εσάς ειδικά για αυτή τη μέρα!

Δείτε παρακάτω κάποια μόνο προϊόντα της Power Health, που μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο μας:

Βιταμίνη C : Η… all times Classic Βιταμίνη σε μασώμενα δισκία

Η βιταμίνη C συμβάλλει:

  • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος*
  • Στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες*
  • Στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών και του δέρματος*
  • Στην αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου*
  • Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος*
  • Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία*
  • Δεν περιέχει ζάχαρη ή συντηρητικά.

Power Health Οliviotic – Ενίσχυση Ανοσοποιητικού


Φυσικό, εναλλακτικό συμπλήρωμα διατροφής με σύνθεση που βασίζεται στα φύλλα του πιο αγαπημένου και ευλογημένου ελληνικού δέντρου, της ελιάς.

Είναι κατάλληλο και για παιδιά άνω των 2 ετών.

Το Oliviotic είναι το πρώτο φυσικό “αντιβιοτικό” για όλη την οικογένεια, αφού εκατοντάδες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες που συναντά κανείς στα φύλλα της ελιάς, από τα οποία προκύπτει και η βασική του σύνθεση.

Aποτελεί μία πρωτοποριακή σύνθεση με βάση το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα από τα φύλλα της ελιάς, Οlivactive (με περιεκτικότητα 20% σε ελαιοευρωπαΐνη).

Η αντιική και αντιμικροβιακή δράση των φύλλων της ελιάς, και ακόμα πιο συγκεκριμένα της ελαιοευρωπαϊνης, έχει μπει στο μικροσκόπιο πολλών ερευνητών με ενδιαφέροντα και πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Calmokaf

Ζεστό ρόφημα για τον ξηρό βήχα και μαλακτική δράση για το βλεννογόνο! Η σύνθεσή του βασίζεται στην Κόμμι Ακακίας, ή αλλιώς Ακακία Σενεγάλης, ενός δένδρου γνωστού για την παραδοσιακή του δράση. Συγκεκριμένα, η ρητίνη της Ακακίας Σενεγάλης έχει μελετηθεί για τα πολλαπλά της οφέλη στην υγεία του οργανισμού.