Αναζητήστε τα VERVE JUICES στο Placebo Pharmacy!

Αναζητήστε τα VERVE JUICES στο Placebo Pharmacy!

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε διατροφή (έρχεται και καλοκαίρι, μην ξεχνιόμαστε), πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τους χυμούς Verve! Θα τους βρείτε στο Placebo σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις!

Η Verve Juices αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και διαθέτει χυμούς ψυχρής έκθλιψης από λαχανικά, φρούτα και βότανα, καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα αποτοξίνωσης. Αφορμή για τη σύλληψη της ιδέας και τη δημιουργία της εταιρείας αποτέλεσε η φιλοσοφία των ιδρυτών -και δίδυμων αδελφών- Μάρθας και Κέλλυς Χατζηγιάννη, για την ανάγκη των καταναλωτών για επιστροφή στις ρίζες μέσω της κατανάλωσης ωμών, οργανικών, φρέσκων και μη επεξεργασμένων τροφών.

Τα προγράμματα αποτοξίνωσης έχουν μελετηθεί από την κορυφαία διατροφολόγο Lisa Blair, της London Nutrition Clinic. Τα οφέλη τους είναι πολλά και διάφορα όπως ότι ξεκουράζουν το πεπτικό σύστημα με υγιεινό τρόπο, προσφέρουν στον οργανισμό θρεπτικές ουσίες και ένζυμα, μας μυούν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, βοηθούν την πέψη και την κυκλοφορία του αίματος, χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα και τα μαλλιά μας και ανεβάζουν τη διάθεση.

Μέθοδος Cold-Pressing και Παρασκευή των Χυμών Verve

Cold press (ψυχρή έκθλιψη) είναι η αργή διαδικασία εξαγωγής χυμού σε δύο βήματα κάτω από πολύ μεγάλη πίεση (3 τόνοι) και πολύ χαμηλή θερμοκρασία, που επιτρέπει μια πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών, μετάλλων και ενζύμων από οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποχύμωσης.

Η μέθοδος της ψυχρής έκθλιψης είναι μια πολύ ακριβή και χρονοβόρος διαδικασία, που διασφαλίζει, όμως, τη φρεσκέδα των χυμών για 72 ώρες και 45-60% μεγαλύτερη περιεκτικτότητα σε βιταμίνες.

Οι χυμοί Verve φτιάχνονται καθημερινά και εμφιαλώνονται αμέσως, έτσι ώστε να είναι απόλυτα ασφαλείς προς κατανάλωση και να διατηρούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα ωφέλιμα συστατικά τους. Διατηρούνται φρέσκοι και αναλλοίωτοι στο ψυγείο για 3 ημέρες (72 ώρες).

Οι φυτικές ίνες αφαιρούνται από όλους τους χυμούς Verve, έτσι ώστε να είναι εύπεπτοι και να απορροφούνται πλήρως. Η γρήγορη απορρόφηση είναι που κάνει τον ωμό χυμό τόσο αντιοξειδωτικό.

Η Φιλοσοφία της Verve Juices

VERVE σημαίνει Vitality Energy Revitalise Vigor Enthusiasm

Η φιλοσοφία της Verve Juices είναι να ζείτε καλά, να φροντίζετε σωστά το σώμα σας και να επιστρέψετε στις ρίζες σας, καταναλώνοντας ωμές, οργανικές, φρέσκες και μη επεξεργασμένες τροφές. Στόχος της εταιρείας είναι να σας διευκολύνει να εντάξετε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή, να βρείτε τις ισορροπίες στη διατροφή και τη ζωή σας και να αποτοξινωθείτε χωρίς κόπο.

Γεύσεις που θα βρείτε στο Placebo

  • Big Apple: Πράσινο μήλο, λεμόνι, τζίντζερ
  • Beet Boost: Πορτοκάλι, μήλο, καρότο, παντζάρι, σέλερι, τζίντζερ, κουρκουμάς
  • Roo & Guard: Καρότο, πορτοκάλι, τζίντζερ, ανανάς, λεμονόχορτο
  • Revive: Ανανάς, σπανάκι, βασιλικός, μέντα