Τα αγαπημένα γυάλινα μπουκάλια MY EQUA είναι στο Placebo

Τα αγαπημένα γυάλινα μπουκάλια MY EQUA είναι στο Placebo

Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο γυάλινο μπουκάλι MY EQUA όχι μόνο κάνετε καλό στην υγεία σας αλλά και στο περιβάλλον!

Λέμε ΄όχι σε πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης και ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας υγιεινά και οικολογικά όπου και αν είμαστε.

Η Equa είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Σλοβενία και αποτελείται από νέους ανθρώπους με έμπνευση και όρεξη που αναζητούν διαρκώς νέες ιδέες και ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της εποχής.

Τα προϊόντα τους κατασκευάζονται στην Ευρώπη και πληρούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Το αποτέλεσμα είναι η υψηλή αισθητική και ποιοτική αξία τους που τα κάνει να ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design τους και την stylish εμφανισή τους.

Η βασική ιδέα της εταιρείας στηρίζεται στη αξία της ενυδάτωσης και κάθε της δημιουργία πραγματοποιείται με γνώμονα την ανθρώπινη υγεία αλλά και την ευεξία της φύσης. Με την χρήση των καλύτερων πρώτων υλών εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών που υπόσχονται τα προϊόντα της, διατηρώντας πάντα τον οικολογικό της χαρακτήρα.

Για αυτό και κάθε της προϊόν αποτελεί μία σημαντική επένδυση για την υγεία τη δική σας ή των αγαπημένων σας ανθρώπων που σίγουρα αξίζει να πραγματοποιήσετε, με την βεβαιότητα της μακρόχρονης χρήσης τους, της εντυπωσιακής τους εμφάνισης και του Eco-friendly χαρακτήρα τους.