7 λόγοι να αποκτήσετε μια πολυθρόνα μασάζ KEYTON

7 λόγοι να αποκτήσετε μια πολυθρόνα μασάζ KEYTON

Έχετε λοιπόν σκεφτεί να αποκτήσετε επιτέλους μια δική σας πολυθρόνα μασάζ KEYTON. Ακριβώς για να ενισχυθεί η μεγάλη αυτή απόφαση, εδώ είναι μια γρήγορη λίστα με τα οφέλη που θα λάβετε για πάρα πολλά χρόνια.

Διευκολύνει τους πόνους της πλάτης

Ειδικά εάν συχνά αισθάνεστε πόνους και κόπωση στην πλάτη σας – είτε στους ώμους είτε στη μέση και πλάτη – δεν είστε μόνοι! Ένα επιβλητικό 8 από 10 Δυτικούς ανθρώπους, θα βιώσουν εξουθενωτικό πόνο στην πλάτη κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αλλά οι πολυθρόνες μασάζ KEYTON βοηθούν στους πόνους της πλάτης. Τα οφέλη από 15 λεπτά σε μια πολυθρόνα μασάζ KEYTON είναι περίπου τόσο αποτελεσματικά όσο εκείνα που αναφέρθηκαν για άλλες θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων, βελονισμού ή χειροπρακτικής.

Βελτιώνει τον ύπνο

Έχετε κάνει ποτέ επαγγελματικό μασάζ και αποκοιμηθήκατε κατά τη διάρκεια του μασάζ; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μασάζ προωθεί τον υγιή ύπνο! Έχουν υπάρξει αμέτρητες μελέτες σχετικά με αυτή τη σχέση που έχει να κάνει με τα κύματα του εγκεφάλου που ονομάζονται κύματα Δέλτα – τα οποία συνδέονται με τον βαθύ ύπνο. Σύντομες συνεδρίες σε μια πολυθρόνα μασάζ KEYTON πριν τον ύπνο θα σας βοηθήσει να πετύχετε καλύτερη ανάπαυση ελαχιστοποιώντας το στρες της ημέρα σας. Όταν κοιμάστε περισσότερο και καλύτερα, μπορείτε να πετύχετε μια υγιέστερη συνολική ευημερία! Αποδεδειγμένα.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Εξίσου σημαντικό είναι η αίσθηση αντί-στρες μετά από ένα πρόγραμμα στη πολυθρόνα μασάζ KEYTON που έχει άμεσες και σημαντικές επιπτώσεις στη μείωση του διανοητικού στρες και της συναισθηματικής πίεσης, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα στο σύνολό του.

Νικάει τα συμπτώματα της περιόδου – PMS

Εντάξει, αυτό είναι για εσάς τις γυναίκες, ωστόσο για εσάς τους άνδρες, απλά να θυμάστε ότι το παλιό ρητό που λέει «μια ευτυχισμένη σύζυγος ισούται με μια ευτυχισμένη ζωή!» Μελέτες στη Μεγάλη Βρετανία, αποδεικνύουν ότι ένα σωστό μασάζ μπορεί να ανακουφίσει συμπτώματα περιόδου, όπως φούσκωμα και εναλλαγές της διάθεσης.

Αυξάνει την εγρήγορση

Σε μια μελέτη του Ινστιτούτου Έρευνας αφής (TRI) με ενήλικες που λάμβαναν προγράμματα 15-λεπτών στις πολυθρόνες μασάζ KEYTON, έδειξε ότι μετά ήταν αισθητή περισσότερη εγρήγορση: ολοκλήρωσαν μια σειρά από μαθηματικά προβλήματα γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Υπάρχουν επίσης μελέτες που προωθούν τα οφέλη του μασάζ σε κέντρα για παιδιά και ενήλικες με ADD και ADHD.

Ανακουφίζει από πονοκεφάλους

Ακριβώς όπως οι ραχιαίοι μυς σας λατρεύουν τα θεραπευτικά οφέλη από μια πολυθρόνα μασάζ KEYTON, μπορούν και οι πονοκέφαλοι επίσης να ανακουφιστούν με το μασάζ. Πολλοί από τους πελάτες μας, έχουν διαπιστώσει ότι αφαιρώντας το προσκέφαλο κάλυμμα στην πολυθρόνα μασάζ KEYTON τοποθετώντας έτσι την βάση του κρανίου, ώστε οι κύλινδροι μασάζ να «ζυμώνουν» αυτά τα σημεία, ανακουφίζουν τον πόνο της ημικρανίας.

Χαλαρώνει το σώμα και γαληνεύει την ψυχή

Μια πολυθρόνα μασάζ KEYTON είναι σαν μίνι διακοπές, όποτε το χρειάζεστε! Χρησιμοποιώντας μια πολυθρόνα KEYTON μεταφέρεστε σε ένα υπέροχο, γαλήνιο, στοχαστικό συναίσθημα, τόσο φευγαλέο στο γρήγορο κόσμο του σήμερα. Δοκιμάστε μια πολυθρόνα μασάζ KEYTON, και θα ξέρετε ακριβώς τι εννοούμε – σας αξίζει!