5 εξαιρετικά Retreats που δεν πρέπει να χάσετε!

5 εξαιρετικά Retreats που δεν πρέπει να χάσετε!

Το 2018 ξεκίνησε και εμείς βρίσκουμε όλους τους τρόπους που μπορούμε, για να το αξιοποιήσουμε και να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, διασκεδάζοντάς το! Τα Retreats ξεκίνησαν ήδη και οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων είναι οι καλύτερες!

Τι πιο ωραίο από το να κανονίζουμε τις διακοπές μας σε υπέροχα μέρη της Ελλάδος, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που μας εξελίσσουν και μας εμπλουτίζουν, παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες “ανησυχίες” με εμάς και μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις για όλα όσα μας ενδιαφέρουν; Και τι πιο καλό, από τα καλά οργανωμένα Retreats από έμπειρους επαγγελματίες των εναλλακτικών διακοπών, με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουν;

Διαβάστε για τα καλύτερα του είδους που θα γίνουν από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο, και κλείστε θέση σε εκείνο -ή σ’ εκείνα- που θα σας απογειώσουν!

Ορεινή Αρκαδία με Life Coaching και Δημιουργική Γραφή! – Από 3 έως 4 Φεβρουαρίου

Από την καρδιά του χειμώνα στην καρδιά της Αρκαδίας, στην ονειρική Τρίπολη και τα υπέροχα δάση της, στα παραμυθένια χωριά της Πελοποννήσου! Η έμπειρη Life Coach, Νίκη Ορφανουδάκη έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό σεμινάριο για όσους είναι έτοιμοι να αφήσουν τους φόβους τους στο παρελθόν. Ενώ όσοι συμμετάσχουν στο σεμινάριο δημιουργικής γραφής με τον Δημήτρη Βογιατζή θα προσεγγίσουν τους φόβους τους με από διαφορετική σκοπιά καθώς θα εκπαιδευτούν στη γραφή ιστοριών μυστηρίου και σασπένς (thriller & horror stories).

Self Love: A Sacred Women’s Retreat – Από 9 έως 11 Φεβρουαρίου

Γυναίκες κάθε ηλικίας, φαινομενικά εντελώς διαφορετικές, πλαισιώνουν αυτό το ιδιαίτερο Retreat, που μαθαίνουν πως η αγάπη και η φροντίδα είναι μεγάλοι θησαυροί της θηλυκής ενέργειας, ανεξάντλητοι μέσα σε κάθε μία και πολλαπλάσιοι όταν αφήνονται να τους μοιράζονται μεταξύ τους και με το υπόλοιπο κόσμο! Εν τέλει, η αξία Γυναίκα είναι διαχρονική και αυθεντική μέσα σε όλες.

 

 

Μάσκες ρόλοι και αυθεντικός εαυτός: To 4ήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις ιαματικές πηγές Σμοκόβου στην Καρδίτσα – Από 16 έως 19 Φεβρουαρίου

Το συγκεκριμένο Retreat που θα γίνει στις ιαματικές πηγές Σμοκόβου στην Καρδίτσα τις Απόκριες, μας προτρέπει να βγάλουμε τις μάσκες. Όλες εκείνες τις μάσκες που έχουμε φορέσει για να δώσουμε το στίγμα μας μέσα στην καθημερινότητά μας και την κοινωνία στην οποία ζούμε. Μέσα από την τέχνη θα επικοινωνήσουμε με τις όχι και τόσο καθημερινές μας πλευρές και θα αφήσουμε πίσω ό,τι δε μας εξυπηρετεί πια.

 

Παραδοσιακή Αποκριάτικη Απόδραση σε Τύρναβο – Μετέωρα – Λάρισα – Τρίκαλα – Μεταξοχώρι με το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας, από 16 έως 19 Φεβρουαρίου

Το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ διοργανώνει μια τετραήμερο δραστηριότητα όπου οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τον ενεργειακό χώρο των Μετεώρων, καθώς και το Μεταξοχώρι Αγιάς όπου δίδαξε ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Στη συνέχεια, θα ξεναγηθούμε στα αξιοθέατα της Λάρισας και θα παρακολουθήσουν την παραδοσιακή αποκριάτικη παρέλαση αρμάτων στον Τύρναβο, όπως και τα ιδιαίτερα δρώμενα της Καθαρής Δευτέρας. Και βέβαια, το πρόγραμμα είναι γεμάτο με διαλογισμούς και πρακτικές στο πνεύμα των ημερών.

 

Retreat Σιωπής και Συνειδητού Ονειρέματος – Από 23 έως 25 Μαρτίου

 Στα τέλη του Μαρτίου, ένα διήμερο σιωπής και ενδοσκόπησης μας περιμένει στη Νοόσφαιρα, στην ορεινή Κορινθία. Αν η αποτοξίνωση του σώματος είναι σημαντική για την υγεία μας, τότε η αποτοξίνωση του νου είναι μείζονος σημασίας για τη ζωή μας. Στο Retreat της σιωπής μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε και να τακτοποιήσουμε κάθε γωνιά του μυαλού μας.