Χειροποίητo χριστουγεννιάτικο δέντρο από τη Χαριτίνη Αποστολίδου

Χειροποίητo χριστουγεννιάτικο δέντρο από τη Χαριτίνη Αποστολίδου

Tο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας κάθε χρόνο, το στολίζουμε με κριτήρια το προσωπικό μας γούστο, το ύψος και το στυλ του σπιτιού μας αλλά και την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

 

Άλλοι επιλέγουν πολύχρωμα στολίδια, διακοσμητικά ακόμη και παιδικά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα για να ομορφύνουν το σπίτι τους. Άλλοι προτιμούν μια πολύ λιτή, minimal χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κι άλλοι αναζητούν τις πιο chic και κομψές ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα Χριστούγεννα, όλα επιτρέπονται, αφού είναι η γιορτή της χαράς! Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία που θέλετε η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού τους να είναι φοβερά minimal και στιλάτη ή ψάχνετε μια διακόσμηση για το γραφείο, εμείς σας προτείνουμε το χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δεντράκι που αποτελεί δημιουργία της Χαριτίνη Αποστολίδου.

 

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και ιδανική ιδέα για στολισμό μικρών χώρων σπιτιού, όπως για παράδειγμα ενός άχαρου διαδρόμου, για το δωμάτιο των μικρών παιδιών (αν φοβάστε ότι τα στολίδια είναι επικίνδυνα ακόμα λόγω της ηλικίας) ή για πολύ μικρούς επαγγελματικούς χώρους – βιτρίνες.

Θα το βρείτε στο φαρμακείο μας σε πολύ οικονομική τιμή!