Πασχαλινές λαμπάδες για όλους από το Placebo!

Πασχαλινές λαμπάδες για όλους από το Placebo!

Λαμπάδες θα βρείτε παντού αλλά σαν του Placebo πουθενά! Το φετινό Πάσχα κάνουμε δώρο σε όλους τους πελάτες μας υπέροχες χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες, τις οποίες δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τις αγαπημένες εταιρείες Fresh Line και Hipp!

Όπως  μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες ευχή μας για όλους είναι  “Ανάσταση, Φώτιση, Αγάπη”!

Η Fresh Line και η Hipp έβαλαν όλη τη φαντασία και την αγάπη τους για τη δημιουργία αυτών των υπέροχων λαμπάδων οι οποίες δημιουργήθηκαν σε τρία διαφορετικά σχέδια και χρώματα.

Φεύγοντας από το Placebo με τις αγορές σας σας κάνουμε δώρο και από μία! Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε εσάς και τις οικογένειές σας!

Λίγα Λόγια για τη Fresh Line:

Εμπνευσμένη από αρχαία συγγράμματα βοτανοθεραπείας και αρωματοθεραπείας και ακολουθώντας μυστικές οικογενειακές συνταγές, η Fresh Line δημιουργεί ευφάνταστα, χειροποίητα καλλυντικά με φρέσκα, οργανικά και ασφαλή υλικά από την πλούσια ελληνική φύση.

Η Fresh Line, μια αμιγώς ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς από το 1992, έχει αποκτήσει φανατικούς λάτρεις σε όλο τον κόσμο με όπλο τη μοναδική της φιλοσοφία. Στοχεύοντας να καλύψει ολιστικά τη φροντίδα των μαλλιών, του προσώπου και του σώματος, η εταιρία διατηρεί δύο κύριες κατηγορίες προϊόντων.

Λίγα λόγια για τη Hipp

Οι παιδικές τροφές HiPP είναι φτιαγμένες μόνο με τα πιο αγνά υλικά της φύσης, γι’ αυτό και έχουν τεθεί αυστηροί και συγκεκριμένοι όροι παραγωγής στα συμβόλαια με τους βιολογικούς παραγωγούς συνεργάτες της. Μόνο τα εδάφη που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την HiPP χρησιμοποιούνται ως εδάφη καλλιέργειας των πρώτων υλών για τα προϊόντα της. Η ιδέα της ίδρυσης “γεννήθηκε” το  1889 και από τότε μέχρι σήμερα η εταιρεία HiPP κυριαρχεί με κεντρικό slogan : Το καλύτερο από τη φύση, το καλύτερο για τη φύση, αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό πιστοποιημένων βιολογικών πρώτων υλών στον κόσμο!