Νέο Placebo Home Corner με αρωματικά κεριά & diffuser που θα σας ενθουσιάσουν!

Νέο Placebo Home Corner με αρωματικά κεριά & diffuser που θα σας ενθουσιάσουν!

Οι όμορφες μυρωδιές στο χώρο τον κάνουν πιο ευχάριστο και πιο ζεστό. Τα αρωματικά κεριά βοηθούν όχι μόνο στη διακόσμηση του χώρου αλλά και στο να κάνουν πιο οικεία την ατμόσφαιρα! Τα χειροποίητα αρωματικά κεριά μάλιστα είναι ιδανικά για να ζεστάνουν το χώρο σας σε υπέροχες μυρωδιές που θα σας ταξιδέψουν και θα σας χαλαρώσουν. Γι’ αυτό και εμείς φτιάξαμε την πιο ζεστή γωνιά στο φαρμακείο μας με κεριά και αρώματα για το σπίτι που θα σας ξετρελάνουν!

Όλα διαθέτουν μια κομψή αλλά και εντυπωσιακή συσκευασία. Τόσο το άρωμα, όσο και η όψη τους, είναι επιμελημένα και μελετημένα με προσοχή και φροντίδα και με έμφαση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια. Ενδεικτικά μόνο να αναφέρουμε κάποιες από τις εταιρείες που θα βρείτε όπως: MOR, Me & Mats, KOBO, Paddywax κ.α.

Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι ένα αρωματικό κερί ή ένα diffuser δημιουργεί ατμόσφαιρα, χαλαρώνει και φυσικά τυλίγει με μια μεθυστική – ευχάριστη – φρέσκια – σαγηνευτική (ανάλογα με την επιλογή και τη διάθεση) μυρωδιά το χώρο. Συχνά λειτουργεί και ως διακοσμητικό αντικείμενο!

Επιλέξτε τις μυρωδιές που σας ταιριάζει και δημιουργήστε μία μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο σας.