Με το αυτόματο ταμείο της Sensorbeta εστιάζουμε στον άνθρωπο!

Με το αυτόματο ταμείο της Sensorbeta εστιάζουμε στον άνθρωπο!

Το όραμά μας είναι να κάνουμε θετικές σκέψεις κάθε ημέρα. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μας να αλλάζουμε. Για το Placebo η αλλαγή ξεκινάει από εμάς. Οι αλλαγές γίνονται καθημερινά για να μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο κοντά σας. Έτσι αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και επενδύουμε σε καινοτόμες ιδέες για να είμαστε πιο κοντά σας.


Ο τρόπος λειτουργίας

Οι συνεργάτες μας εξακολουθούν να σας εξυπηρετούν με χαμόγελο και περίσσια διάθεση γιατί έχουν απελευθερωθεί από το μεγάλο “πονοκέφαλο” της καταμέτρησης των χρημάτων. Τα χρήματα που λαμβάνουν, σε κάθε συναλλαγή, τα εισάγουν στο αυτόματο ταμείο μέσα στο οποίο καταμετρώνται, καταχωρούνται, και το σύστημα δίνει τα ακριβή ρέστα.

Η Sensorbeta, με εμπειρία από το 1980 σε συστήματα ασφαλείας και αντικλεπτικής προστασίας, εγκατέστησε το σύστημα αυτόματου ταμείου, με την καταξιωμένη τεχνολογία CashGuard της StrongPoint, άλλαξε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα χρήματα και βελτίωσε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Με τις αλλαγές αυτές:

  • Βελτιώσαμε την εμπειρία του πελάτη στο χώρο μας, δίνοντας περισσότερο χρόνο στην ικανοποίηση των πελατών μας.
  • Απαλλάξαμε τους συμβούλους μας από τις διαδικασίες ρουτίνας για να εστιάσουν, ακόμη περισσότερο, στην παροχή συμβουλών.
  • Ελαχιστοποιήσαμε τις ουρές στα ταμεία μας βελτιώνοντας κατά 40% το χρόνο πληρωμής.
  • Βελτιώσαμε την ασφάλεια των συναλλαγών ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο χρήσης παραποιημένων χρημάτων.
  • Διασφαλίσαμε τη σωστή συναλλαγή των χρημάτων, και
  • Εξαλείψαμε την πιθανότητα λάθους στα ρέστα της συναλλαγής.

Αλλάζουμε την τυπική διαδικασία πληρωμής και εστιάζουμε σε αυτό που κάνουμε καλύτερα, να παρέχουμε θετικές σκέψεις κάθε ημέρα. Με την εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης χρημάτων CashGuard της StrongPoint και την υποστήριξη της Sensorbeta οι αλλαγές αυτές γίνονται πραγματικότητα.

Γνωρίστε σήμερα τον νέο τρόπο εξυπηρέτησης.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

www.sensorbeta.gr
www.strongpoint.com/solutions/retail/cash-management/