Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε δωροεπιταγές 700 ευρώ από το Winorb!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε δωροεπιταγές 700 ευρώ από το Winorb!

To Winorb, το πρώτο Virtual Shopping Club στην Ελλάδα είναι γεγονός! Γιορτάστε μαζί μας το λανσάρισμα της πιο must εφαρμογής των Νοτίων Προαστίων και κερδίστε 7 δωροεπιταγές των 100€ για αγορές στα πιο αγαπημένα καταστήματα της Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσετε τις 7 δωροεπιταγές των 100€, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα:

 • Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του Winorb στο κινητό σας, εγγραφείτε στο πρόγραμμα (Διαθέσιμη σε App Store & Google Play) και πραγματοποιήστε μία συναλλαγή στις επιχειρήσεις – μέλη του Winorb.
 • Όσες περισσότερες είναι οι συναλλαγές που κάνετε, τόσες περισσότερες είναι και οι συμμετοχές σας στον Διαγωνισμό.

Που μπορώ να κάνω συναλλαγές για να κερδίσω περισσότερες συμμετοχές στον Διαγωνισμό

Το δίκτυο των συνεργατών του Winorb περιλαμβάνει σήμερα 19 επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους και πολλαπλασιάζονται συνεχώς! Πρόκειται για εξαιρετικές επιχειρήσεις που επισκέπτεστε τακτικά για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες. Στο διάστημα 13 Μαρτίου – 1 Μαϊου 2018 όσες περισσότερες συναλλαγές κάνετε στις παρακάτω επιχειρήσεις, τόσες περισσότερες είναι και οι συμμετοχές σας στην κλήρωση:

 1. Air Exelixi Travel (Λαοδίκης 39, Γλυφάδα)
 2. Arena Vari’s Club (Καποδιστρίου 2, Βάρη)
 3. Faidon ‘s Athens (Αγίου Ιωάννου 28, Βούλα)
 4. Elaia by Ntalaperas (Γούναρη 207, Γλυφάδα)
 5. Ganesh Toys (Αγγ. Μεταξά 11, Γλυφάδα)
 6. Habitus (Κύπρου 59, Γλυφάδα)
 7. Kokkoris Optics (Πλ. Εσπερίδων 3, Γλυφάδα)
 8. Κarkalis Κοσμήματα (Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα)
 9. Laser Center (Ξάνθου 3 & Ποσειδώνος, Γλυφάδα)
 10. My playce (Ελ. Βενιζέλου 32, Γλυφάδα)
 11. Nami (Κύπρου 65, Γλυφάδα)
 12. Ntalaperas flowers (Δημητρίου Γούναρη 110, Άνω Γλυφάδα)
 13. Placebo Pharmacy (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα)
 14. Sea Spice (Κύπρου 74, Γλυφάδα)
 15. The Margi Boutique (Λητούς 11, Βουλιαγμένη)
 16. Xideas Χρώματα – Εργαλεία (Δημητρίου Γούναρη 166, Γλυφάδα)
 17. Χ. Μπαχαράκης Ελαστικά & Ζάντες (Λεωφ. Βουλιαγμένης 136 & Ήρας 46, Γλυφάδα)

Τι κερδίζω κατεβάζοντας δωρεάν το Winorb στο κινητό μου;

Άμεση πρόσβαση στις top επιχειρήσεις
Με το κατέβασμα και την εγγραφή σας στο Winorb γίνεστε μέλος του πιο premium club των νοτίων προαστίων! Έτσι, έχετε άμεση και εύκολη πρόσβαση στις κορυφαίες επιχειρήσεις της Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης μέσα από ένα ανταποδοτικό πρόγραμμα με πολλά προνόμια!

Μοναδικά προνόμια και προσφορές
Μέσα από το λογαριασμό σας στο Winorb, μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα διαθέσιμα winorbs σας, τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, προτεινόμενες επιχειρήσεις για εξαργύρωση καθώς και extra προσφορές, ειδικές τιμές και μοναδικά προνόμια.

Με κάθε αγορά κερδίζω!
Κάθε φορά που κάνετε μία αγορά σε μια επιχείρηση–μέλος του Winorb κερδίζετε αυτομάτως δωροεπιταγές που μπορείτε να εξαργυρώσετε στο ίδιο ή σε άλλο συνεργαζόμενο κατάστημα. Και όχι μόνο… αλλά ακόμα και όταν εξαργυρώνετε κάποια δωροεπιταγή μπορείτε να κερδίσετε μία νέα για τις επόμενες αγορές σας. Προσοχή όμως! Στο Winorb μόνο οι πιο γρήγοροι κερδίζουν! Αν δεν εξαργυρώσετε την δωροεπιταγή σας σε διάστημα 10 ημερών, τότε χάνεται το 50% της αξίας της.

Δώρα για όλους
Επειδή όμως με τους φίλους μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα μοιραζόμαστε τα πάντα, αν για κάποιο λόγο δεν προλαβαίνετε να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή σε διάστημα πέντε ημερών, μπορείτε να τη χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους.

Κοινωνική αλληλεγγύη
Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμη κι αν μία δωροεπιταγή δεν εξαργυρωθεί από εσάς ή φίλους σας, ξέρετε ότι έχετε κάνει ένα δώρο χαράς και αγάπης, αφού χρησιμοποιείται για κοινωνική δράση ως δωρεά σε ΜΚΟ γνωστές για το πλούσιο έργο τους.

Διάρκεια Διαγωνισμού: 13 Μαρτίου 2018 – 1 Μαΐου 2018