Κάλτσες συμπίεσης για αθλητικούς τύπους

Κάλτσες συμπίεσης για αθλητικούς τύπους

Μάλλον θα έχετε δει αρκετούς φίλους σας αθλητές και όχι μόνο να φοράνε υψηλές κάλτσες συμπίεσης και θα έχετε αναρωτηθεί περί τίνος πρόκειται και αν θα έπρεπε κι εσείς να προμηθευτείτε κάτι τέτοιο.

Αυτά τα υλικά βασίζονται σε μια σκέψη που η ιατρική έχει επιβεβαιώσει πολύ καιρό πριν, ότι οι κάλτσες συμπίεσης είναι κατασκευασμένες από τέτοιο υλικό που συμπιέζει σε συγκεκριμένα σημεία το πόδι, αυξάνει τη ροή του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία. Στον αθλητισμό μάλιστα είναι εξαιρετικά χρήσιμες επειδή επιταχύνουν την αποκατάσταση από κάποιο τραυματισμό.

Εμείς προτείνουμε τις κάλτσες συμπίεσης Compression Sock Performance της Bauerfeind, που έχουν σχεδιαστεί για δραστήριους αθλητές. Είναι ειδικά σχεδιασμένη κάλτσα με διαβαθμισμένη συμπίεση ώστε να αυξάνει το επίπεδο ενέργειας του αθλητή στις μακρινές αποστάσεις, παρέχοντας συγχρόνως και καλύτερη αποκατάσταση. Παράλληλα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια, μειώνει τους κραδασμούς στους μύες και επιταχύνει την αποκατάσταση. Το ελαφρύ υλικό, από το οποίο είναι κατασκευασμένες, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Άρα είναι ιδανικές για υποστήριξη σε μεγάλες αποστάσεις, όταν τρέχετε ή κάνετε ποδήλατο.

Θα τις βρείτε στο Placebo!