Γνωρίζεις τη Marvis; Η οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια όσο καμιά άλλη!

Γνωρίζεις τη Marvis; Η οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια όσο καμιά άλλη!

Όση προσπάθεια και να κάνουμε αρκετές από εμάς, να είμαστε οι πιο stylish και να ξεχωρίζουμε με τις εμφανίσεις μας στα social media αλλά και στην πραγματική ζωή, στο τέλος της ημέρας αυτό που πάντα θα μετράει, είναι το πιο από καρδιάς χαμόγελό μας. Όταν μάλιστα είναι το πιο λαμπερό και αστραφτερό – εκείνο που εννοείται προτάσσουμε περήφανα την οδοντοστοιχία μας – τότε απλά τα πάντα γύρω παγώνουν. Είναι και κάποιες φορές όμως, που όσο και να θέλουμε να χαμογελάσουμε με όλη μας την ψυχή, η ανασφάλεια που μας έχει προκαλέσει μια, όχι και τόσο, λευκή οδοντοστοιχία, να έχει σαν αποτέλεσμα ένα μαγκωμένο, σφικτό χαμόγελο, που να φαίνεται ακόμα και προσποιητό.

Για να μην έρθετε ποτέ σε αυτήν τη δύσκολη θέση, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις οδοντόκρεμες Marvis που ήρθαν στο Placebo και που με τη σωστή και καθημερινή τους χρήση, θα έχετε λευκό και εντυπωσιακό χαμόγελο, ενώ παράλληλα την σωστή υγιεινή που απαιτείται για ένα πεντακάθαρο στόμα με δροσερή αναπνοή. Υγεία και ομορφιά ταυτόχρονα και όλα μαζί καταλήγουν σε ένα χαμόγελο που μαγνητίζει!

Η οδοντόκρεμα Marvis εξασφαλίζει την πλήρη φροντίδα για τα δόντια και τα ούλα σας. Καθαρίζει τα δόντια από την οδοντική πλάκα και τα υπολείμματα τροφών ενώ παράλληλα περιποιείται τα ούλα και το βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας.

Χαρακτηριστικά:

  • καθαρίζει αξιόπιστα τα δόντια
  • αποτρέπει τη δημιουργία πλάκας
  • φροντίζει τα ούλα

Οδηγίες χρήσεως:
Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα οδοντόπαστας στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε τα δόντια σας για τουλάχιστον 2 λεπτά.

Θα την βρείτε στο Placebo σε πολλές διαφορετικές γεύσεις!

Μεταδώστε το μήνυμα, σε όλες σας τις φίλες, ενώ χαρίστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο σε αυτούς που πραγματικά αξίζει και οπωσδήποτε ένα στον εαυτό σας, μετά το πρωινό βούρτσισμα!