Νέες ιδέες για τα παιδιά

Νέες ιδέες για τα παιδιά

Νέες ιδέες για τα παιδιά! Με ένα ☎ σε λίγες ώρες στο 🏠 σας (Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη). Δωρεάν παράδοση – πληρωμή με μετρητά ή κάρτα – και ό,τι άλλο χρειάζεστε από το Placebo pharmacy (εκτός φαρμάκων).
Τηλ: 210 9646430 – 210 9633595.Ανοικτά 8πμ έως 9μμ. Μένουμε σπίτι με θετικές σκέψεις κάθε μέρα! 

Στο Placebo φροντίζουμε το παιδί με μεγάλη προσοχή και παρέχουμε στους γονείς δεκάδες επιλογές σε προϊόντα φροντίδας του.Τώρα εμπλουτίσαμε την γκάμα των προϊόντων μας και δημιουργήσαμε στον 1ο όροφο του φαρμακείου μας ένα τμήμα αφιερωμένο μόνο στο παιδί.

Μερικά από τα προϊόντα που θα βρεις είναι :

 

 

Play & Go: Ένας εκπληκτικός συνδυασμός στρώματος παιχνιδιού και τσάντας αποθήκευσης, που θα σε κάνει να αναρωτιέστε γιατί δεν τον είχες αποκτήσει μέχρι τώρα.

 

 

Pabobo: Διασφαλίστε έναν σίγουρο και ήρεμο ύπνο για το παιδί σας με τη βοήθεια του μουσικού προβολέα αστεριών της Pabobo. Ένας ουρανός γεμάτος αστέρια σε συνδυασμό με μια απαλή μουσικούλα θα χαρίσουν στο παιδί σας τα πιο γλυκά όνειρα!

 

 

Tommee tippee:  Η συσκευή προετοιμασίας tommee tippee® Perfect Prep ετοιμάζει ένα φρέσκο μπουκάλι γάλα, ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία, σε λιγότερο από 2 λεπτά.

 

 

Micro- scooters: Παιδικά πατίνια Micro. Εδώ θα βρεις πατίνια για κάθε ηλικία από νηπια έως 12 ετών. Διάλεξε μεταξύ απίθανων σχεδίων και χρωμάτων.

 

 

Εκδόσεις Καλέντης: Διαβάζετε στο μωράκι σας πριν κοιμηθεί; Αν όχι μήπως να ξεκινούσατε με ένα παιδικό βιβλίο από τις εκδόσεις Καλέντη;

 

 

Little Dutch: Η Little Dutch μας φέρνει μία υπέροχη ινδιάνικη σκηνή. Η ινδιάνικη σκηνή είναι ιδανική, ώστε οι μικροί εξερευνητές να αποκτήσουν το δικό τους χώρο, όπου θα μπορούν να παίζουν και να χαλαρώνουν.

 

Περισσότερα θα βρεις στο φαρμακείο μας.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

Τηλ: 210 9646430

 

 

Share this!

Κατηγορία Εμείς & τα παιδιά