Νέες προτάσεις για εσάς και τα παιδιά σας!

Νέες προτάσεις για εσάς και τα παιδιά σας!

Μας αρέσει να φροντίζουμε τα παιδιά! Διαλέγουμε πάντα με μεγάλη προσοχή προϊόντα περιποίησης αλλά και απασχόλησής τους.

Ειδικά για το καλοκαίρι έχουμε να σας προτείνουμε έξυπνες ιδέες και λύσεις για τις διακοπές σας αλλά και τις βόλτες στην πόλη!

 

No 1 απαραίτητο προϊόν στην τσάντα της μαμάς! Μην ξεχνάτε το αντηλιακό καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. H Αvene δίνει τη λύση με το αντηλιακό Lotion for children spf50+ .

 

Chilly’s θερμός φαγητού: έχει χωρητικότητα 300ml, εξαιρετικό design, και είναι ιδανικό για τη μεταφορά του φαγητού στη βόλτα, στην εκδρομή ή στη θάλασσα.

 

Kambukka θερμός φαγητού σε υπέροχο χρώμα και χωρητικότητα 600ml

 

 

Pcp πετσέτα: ίσως η πιο μεγάλη πετσέτα που είχες. Ιδανική για να εσάς και το μωρό σας. Τυλίγει και τους δύο καθώς οι διαστάσεις της είναι 1,80 μ. επί 1,0 μ .

Bleecker & love: Η αγαπημένη μας εταιρία Bleecker συνεχίζει να μας φτιάχνει τη μέρα. Με τα μοναδικά και πολύχρωμα τσαντάκια της αλλά και οι νέες τσάντες παραλίας δίνουν λύσεις στη νέα μαμά. Έξυπνος τρόπος να αποθηκεύετε τα βρεγμένα μαγιό των παιδιών σας στην παραλία είναι τα bleecker τσαντάκια της καθώς έχουν αδιάβροχη επένδυση και οι τσάντες χωρούν τα πάντα για να μην ξεχνάτε τίποτα. Στο Placebo θα βρείτε όλα τα νέα σχέδια!

 

 

 

Ανεμιστηράκι Legami: mini ανεμιστήρας για τη βόλτα και την παραλία! Σε υπέροχα καλοκαιρινά σχέδια παγωτό και ανανά!

 

 

Milou & Lou : Φορμάκια και τουρμπάνια για το μωρό σας. Καλοκαιρινά χρώματα και σχέδια σε μεγάλη ποικιλία για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο μωράκι σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Placebo pharmacy

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

210 9646430