Νέες ιδέες για τις διακοπές με τα παιδιά σας

Νέες ιδέες για τις διακοπές με τα παιδιά σας

Ετοιμάζεστε για διακοπές; Σας έχουμε όλα όσα θα χρειαστείτε μαζί σας καθώς και αυτά που θα σας βοηθήσουν να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, γεμάτο παιχνίδι και φυσικά προστασία!

 

Micro scooters

Εμπιστευόμαστε χρόνια την εταιρία micro scooter η οποία φροντίζει για τη διασκέδαση των παιδιών μας. Καλύπτει απόλυτα κάθε ηλικία από 12 μηνών ώστε να είστε ήρεμοι πως το παιδί σας παίζει με ασφάλεια κάνοντας το αγαπημένο του πατίνι. Μπορείτε  να επιλέξετε μεταξύ δεκάδων μοντέλων επιλέγοντας το κατάλληλο για το παιδί σας συνδυάζοντας επίσης με ένα κράνος ή και επιγονατίδες για μέγιστη ασφάλεια. Εξάλλου είναι τόσο όμορφα και στιλάτα που τα παιδιά θέλουν να τα φορούν.

 

 

Chilly’s

Η συνήθεια για το καλοκαίρι μικρών και μεγάλων. Σε διάφορα μεγέθη και χρώματα που χωρούν σε κάθε τσάντα. Κρατηθείτε ενυδατωμένοι κάθε ώρα της ημέρας εσείς και τα παιδιά σας. Μπορεί να διατηρήσει το ρόφημά σας δροσερό 24 ώρες!

 

Munchkin lunch box

 

Αν θέλετε να πάρετε το φαγητό του παιδιού σας μαζί σας και να διατηρηθεί στη σωστή θερμοκρασία επιλέξτε Munchkin. Το συγκεκριμένο διαθέτει χωρίσματα για να βάζετε διαφορετικές τροφές στο ίδιο σκεύος χωρίς να ανακατεύονται. Λειτουργικό καθώς μπορεί ακόμη και το παιδί σας να το κρατάει χάρη στην ειδική λαβή που διαθέτει για μεταφορά.

 

Hippopo

Χειροποίητες πετσετούλες για διασκέδαση, παιχνίδι και δημιουργία. Μπορείτε να τις πάρετε μαζί σας στην παραλία και τα παιδιά σας να δημιουργήσουν πάνω στο ασπρόμαυρο ύφασμα. Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους που φεύγουν με το νερό.

 

SunWay

Έντονα χρώματα σε μαγιό και καπέλα από την εταιρία SunWay. Με UPF50+ είστε απολύτως σίγουροι πως το παιδί σας είναι ασφαλές τις ώρες κάτω από τον ήλιο.

 

Mustela sunscreen

Μην ξεχάσετε το αντηλιακό! Η Mustela είναι από τις λύσεις που μας κάνουν να νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς ότι τα παιδιά μας θα είναι ασφαλή στην παραλία. Με spf50+ και ανθεκτικότητα στο νερό το συγκεκριμένο είναι κατάλληλο από τους πρώτους μήνες της γέννησης.

 

 

 

Placebo pharmacy

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα