Κάδος απόρριψης για πάνες; Κι όμως υπάρχει!

Κάδος απόρριψης για πάνες; Κι όμως υπάρχει!

Ο κάδος tommee tippee sangenic tec είναι ένα προηγμένο σύστημα απόρριψης πάνας που σφραγίζει τις οσμές και τα μικρόβια και είναι αποδεδειγμένα 100 φορές πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της δυσοσμίας από τα σακουλάκια πάνας.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

  • Διπλώνει και σφραγίζει κάθε πάνα ξεχωριστά σε μια αρωματισμένη μεμβράνη που σφραγίζει τις δυσάρεστες οσμές
  • Επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι είναι τουλάχιστον 100 φορές πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών από τα συνηθισμένα σακουλάκια πάνας
  • Η προηγμένη πολυστρωματική, αντιβακτηριδιακή μεμβράνη συνεχίζει να σκοτώνει τα μικρόβια ακόμη και μέσα στον κάδο, παρέχοντας ασυναγώνιστη και μακράς διάρκειας υγιεινή

Το Placebo Pharmacy λατρεύει… το αποτελεσματικό σύστημα απόρριψης πάνας της tommee tippee που σφραγίζει τις οσμές και τα μικρόβια.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Το προηγμένο σύστημα απόρριψης πάνας της tommee tippee είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να απομακρύνετε τις βρώμικες πάνες. Σφραγίζει χωριστά κάθε πάνα μέσα στην ειδική αντιμικροβιακή και αρωματισμένη μεμβράνη Germ Seal™, κλειδώνοντας τις οσμές και τα μικρόβια, η οποία είναι αποδεδειγμένα 100 φορές πιο αποτελεσματική στην καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών από τα συμβατικά σακουλάκια πάνας. Αυτό σημαίνει ότι θα γλυτώσετε αρκετά «δρομολόγια» και χώρο στον κάδο απορριμάτων, ενώ είναι πανεύκολο στη χρήση και χωράει μέχρι και 28 βρώμικες πάνες! Περιλαμβάνεται μία ανταλλακτική κασέτα που θα σας κρατήσει περίπου έναν μήνα.