Ιδέες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας!

Ιδέες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας!

Αγαπημένες μανούλες και μπαμπάδες..

Περνάτε πολλές ώρες με τα παιδιά στο σπίτι; Έχετε μήπως χρησιμοποιήσει κάθε ιδέα ώστε να περάσετε χρόνο μαζί τους είτε στο σπίτι είτε εκτός σπιτιού; Πολλά παιδάκια βαριούνται εύκολα, γι’ αυτό εμείς συγκεντρώσαμε αρκετές ιδέες ώστε να έχετε άμεσα λύσεις και να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας.

 

Την πιο εύκολη λύση αποτελούν τα παιχνίδια…Το δύσκολο κομμάτι είναι η επιλογή τους. Επιλέξτε παιχνίδια που όχι μόνο διασκεδάζουν τα παιδιά αλλά μπορούν να παρέχουν είτε εκπαίδευση είτε να οξύνουν ένα ταλέντο τους.

Εμείς επιλέξαμε για εσάς:

Puzzle που βοηθούν στην παρατηρητικότητα των παιδιών

Day at the museum – Crocodile creek

Ζωγραφική για παιδιά που…το έχουν με τα καλλιτεχνικά

 

Unicorn colouring set

 

 

Discover the world – Crocodile Creek

Ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια! Αρχικά φτιάχνετε το παζλ μαζί με τα παιδιά σας και στη συνέχεια τοποθετείται τις 21 φιγούρες ζώων από διαφορετικές χώρες. Τα παιδιά σας μαθαίνουν παίζοντας και τοποθετούν κάθε ζώο ανάλογα με την ήπειρο ή τη θάλασσα που ανήκει πάνω στο χάρτη.

 

 

 

Ailefo – organic modelling clay

Η αγαπημένη πλαστελίνη των παιδιών μας δεν θα μπορούσε να έλειπε από εδώ. Παίξτε μαζί τους δημιουργήστε μαζί ιστορίες και τη βοήθεια οργανικής πλαστελίνης και περάστε δημιουργικό χρόνο μαζί τους.

 

 

Little Dutch – tipi tent

Η ινδιάνικη σκηνή που τόσο σας άρεσε επέστρεψε στο Placebo!  Τα παιδιά την έχουν λατρέψει γιατί μπορούν να έχουν το χώρο τους μέσα στο σπίτι για παιχνίδι και κρυφτό! Ίσως από τα ωραιότερα δώρα που είχαμε ποτέ.

 

 

 

Tiger tribe – unce upon a pirate

Για ακόμη καλύτερο χρόνο μπάνιου, η αυστραλιανή μάρκα Tiger Tribe σχεδίασε το Bath Stories Once Upon a Mermaid, ένα σετ με 18 φιγούρες και ένα δοχείο σε σχήμα μπανιέρας με βεντούζες. Τα παιδιά σας θα λατρέψουν να κολλήσουν τις φιγούρες στην μπανιέρα ή τα πλακάκια (μην ανησυχείτε, είναι αφαιρούμενα και δεν λεκιάζουν) και θα διηγούνται ολοένα και διαφορετικές ιστορίες και περιπέτειες!

Για την απασχόληση των πολύ μικρών μας φίλων…

Lapidou: Πολύ μαλακό κομμάτι υφάσματος (ντουντού) που γίνεται και κούκλα χειρός, ώστε να μετατραπεί στην καλύτερη συντροφιά για το μωρό σας!

 

και από 9 μηνών το μωρό σας μπορεί να έχει παρέα τον Marius. To λούτρινο αυτό ρινοκεράκι μπορεί να κάνει την καλύτερη παρέα στο μωρό σας.

 

 

Ένα βιβλίο είναι πάντα μια καλή λύση..

Διαβάζοντας στα παιδιά σας ή αφήνοντας εκείνα να σας διαβάσουν ένα παραμύθι, μια ιστορία ή κάτι που τους αρέσει περνάτε το πιο ποιοτικό χρόνο μαζί τους! Οι εκδόσεις Καλέντης έχουν πολλές επιλογές για εσάς με ποιοτικό περιεχόμενο και αγαπημένους ήρωες.

Εμείς σας προτείνουμε:

Ο Γενναίος Ιππότης και η χαμογελαστή Βασίλισσα

Ένα μικρό αγόρι μιλά για τη «βασίλισσά» του, που στο τέλος αποκαλύπτεται ότι δεν είναι άλλη από την αγαπημένη του γιαγιά.

 

 

Ποιος είναι ο πλανήτης των Χριστουγέννων;

Η μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από την τρυφερότητα της παιδικής ηλικίας και το μήνυμα της αγάπης μέσα από την προσφορά

 

 

 

Με ήρωες τα ζώα του δάσους και συμβολισμούς στους ρόλους τους, ο Τάσος Ιωαννίδης πλάθει ένα παραμύθι που μιλά στα παιδιά για τις έννοιες της συνεργασίας, της ισότητας, της αμοιβαιότητας, καθώς και την αξία της φύσης και τον σεβασμό σε όλα τα πλάσματα της γης

 

 

 

 

 

Placebo pharmacy

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

2109646430