Αυτή η μαμά που ταξίδευε με το μωρό της έκανε την πιο πρωτότυπη και γλυκιά χειρονομία

Αυτή η μαμά που ταξίδευε με το μωρό της έκανε την πιο πρωτότυπη και γλυκιά χειρονομία

Αν είσαι μητέρα ενός βρέφους και έχει χρειαστεί να ταξιδέψετε αεροπορικώς, τότε ξέρεις πόσο μεγάλη πρόκληση είναι το αεροπλάνο τόσο για το μωρό, όσο και για εσένα, αλλά και τους συνεπιβάτες σας. Αυτή την πραγματικότητα, λοιπόν, προσπάθησε να διαχειριστεί με τον πιο πρωτότυπο, συγκινητικό και γλυκό τρόπο μια μητέρα που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την 10ωρη πτήση από την Σεούλ της Νότιας Κορέας προς το Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α. μαζί με το τεσσάρων μηνών μωρό της.

Η γυναίκα φρόντισε πριν απογειωθεί το αεροσκάφος, να μοιράσει στους συνολικά 200 επιβάτες της πτήσης ένα goodie bag, γεμάτο γλυκίσματα, ωτοασπίδες και ένα σημείωμα με το οποίο ζητούσε την κατανόησή τους για την αναστάτωση που μπορεί να βίωνε το βρέφος κατά την διάρκεια του ταξιδιού! Φυσικά, ένας από τους συνταξιδιώτες της πήρε το θάρρος και μοιράστηκε στους λογαριασμούς του στα social media φωτογραφίες… της δωροσακούλας, όπως και του σημειώματος που την συνόδευε, όσο και της ίδιας της μητέρας την στιγμή που δίνει το δώρο της σε έναν έτερο συνεπιβάτη. Πάντως, ο επιβάτης τόνισε πως δεν ακούστηκε ο παραμικρός θόρυβος από το μωρό, ενώ άλλη συνταξιδεύτρια τόνισε πως παρ’ ό,τι εκτιμά την κίνηση της μητέρας, δεν χρειαζόταν να μπει σε τόσο κόπο και πως όλοι οφείλουμε να είμαστε ανεκτικοί και βοηθητικοί απέναντι στις μητέρες που ταξιδεύουν με τα παιδιά τους.

Το γλυκό σημείωμα της μητέρας ήταν γραμμένο σαν να επρόκειτο για την φωνή του μωρού και έγραφε:

“Γεια σας, λέγομαι Junwoo και είμαι τεσσάρων μηνών. Σήμερα πηγαίνω στην Αμερική με την μαμά και την γιαγιά μου, για να δούμε την θεία μου. Είναι λίγο αγχωτικό και τρομακτικό αυτό, γιατί είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που πετάω με το αεροπλάνο και αυτό σημαίνει πως μπορεί να κλάψω ή να κάνω πολύ θόρυβο. Θα προσπαθήσω να κάνω ησυχία, αλλά δεν μπορώ να το υποσχεθώ.. Σας παρακαλώ, δείξτε κατανόηση. Η μαμά μου, λοιπόν, ετοίμασε μικρά goodie bags για εσάς! Έχουν μέσα μερικά γλυκάκια και ωτοασπίδες. Σας παρακαλώ, χρησιμοποιήστε τες, όταν έχει πολύ θόρυβο εξαιτίας μου. Ευχαριστηθείτε το ταξίδι σας, ευχαριστώ!”.

 

πηγή: tlife.gr