Αντηλιακά μαγιό Ocean Hero: Κρατάμε τον ήλιο μακριά από το δερματάκι των παιδιών μας!

Αντηλιακά μαγιό Ocean Hero: Κρατάμε τον ήλιο μακριά από το δερματάκι των παιδιών μας!

Τα παιδικά αντηλιακά μαγιό είναι η καλύτερη λύση για την ολοκληρωμένη προστασία των μικρών από την επιβλαβή ακτινοβολία καθώς είναι φτιαγμένα από υφάσματα με δείκτη προστασίας upf 50+. Η ελαστική τους σύνθεση εφαρμόζει άψογα στο σώμα του παιδιού, ενώ είναι ιδιαίτερα άνετα για όση ώρα διαρκεί το μπάνιο στην θάλασσα ή στην πισίνα.

Ξενοιάστε από το άγχος της ηλιακής ακτινοβολίας και προστατέψτε αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας με τα νέα αντηλιακά μαγιό Ocean Hero, που βρίσκονται ήδη στο Placebo και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Είναι άνετα, δροσερά και στεγνώνουν γρήγορα ενώ προσφέρουν πάντα την ίδια υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε αντίθεση με τα απλά βαμβακερά ρούχα που προστατεύουν μόνο όταν είναι στεγνά και κατά μόλις 25% όταν βραχούν.

Είναι ελληνικής κατασκευής, ενώ με γνώμονα την προστασία του ευαίσθητου δέρματος των μωρών και παιδιών δεν έχουν ίχνος από πρόσθετα χημικά συστατικά. Επιπλέον, δε χάνουν την αποτελεσματικότητα τους, όσες φορές και αν πλυθούν.

Ocean Hero λοιπόν και αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν ελεύθερα το παιχνίδι κάτω από τον ήλιο, όλη την ημέρα, χωρίς περιορισμούς και με αποδεδειγμένη ασφάλεια!

Ας δούμε επίσης τι συμβουλές δίνουν οι δερματολόγοι για την έκθεση των παιδιών στον ήλιο:

– Το δέρμα έχει μνήμη και θυμάται τι του έχει συμβεί στα πρώτα 10 χρόνια της ζωής του. Όταν το παιδικό δέρμα καεί έχει πιθανότητες να παρουσιάσει στο μέλλον σοβαρές παθήσεις, ακόμα και καρκίνο.
– Η έκθεση στον ήλιο πρέπει να γίνεται προοδευτικά.
– Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα αντηλιακό που προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB.
-Εφαρμόζετε τουλάχιστον κάθε 2 ώρες επαρκή ποσότητα αντηλιακού χωρίς να ξεχνάτε τις περιοχές των αυτιών, τα χείλια, τα πόδια και τα χέρια.
– Επιλέξτε προϊόντα προστασίας από τον ήλιο τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας και έχουν δείκτη ηλιακής προστασίας (UPF) υψηλότερο από 25+.
– Το νερό και η άμμος όπως και το χιόνι, αντανακλούν τις ακτίνες, μεγεθύνοντας τις επιπτώσεις του ήλιου οπότε απαιτείται μεγαλύτερη προστασία.
– Ιδανικά κρατήστε τα παιδιά σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, κυρίως μεταξύ 11:00 &16:00, όταν δηλαδή ο ήλιος είναι στο υψηλότερο σημείο.
-Προστατεύστε τα παιδιά σας φορώντας τους ειδικά αντηλιακά ρούχα, μαγιό και καπέλα με UPF και χωρίς χημικά πρόσθετα.