Τρισχαριτωμένα μωράκια κάνουν spa!

Τρισχαριτωμένα μωράκια κάνουν spa!

Αν έχετε ποτέ περάσει ποιοτικό χρόνο μέσα σε ένα σπα, γνωρίζετε πόσο ωραία εμπειρία είναι. Είτε κάνετε μασάζ, είτε περιποίηση προσώπου, το σπα είναι μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης. Και μπορεί στις περισσότερες χώρες να είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων, φαίνεται όμως ότι στο Περθ της Αυστραλίας και τα μωράκια ξέρουν να περνούν καλά!

Το σπα για μωρά άνοιξε τις “πύλες” του και οι “πελάτες” του, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες το απολαμβάνουν ιδιαιτέρως! Προσφέρει υδροθεραπείες και μασάζ σε μωράκια αυστηρά και μόνο νεότερους των έξι μηνών, και έχει και το δικό του πατενταρισμένο σύστημα επίπλευσης, γνωστό ως Bubby. Οι μικροσκοπικές πισίνες του δεν είναι μόνο αξιολάτρευτες, είναι και σούπερ χαλαρωτικές για τους λιλιπούτειους πελάτες, τους οποίους μάλιστα προετοιμάζουν κατάλληλα για τα πρώτα τους μαθήματα κολύμβησης.

Αν και το Baby Spa Perth είναι το πρώτο που ανοίγει στην Αυστραλία, αντίστοιχα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Η ιδρύτρια του, Laura Sevenus, έχει επίσης baby spa στην Αγγλία, την Ισπανία και τη Νότια Αφρική. Δείτε τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες!