Τονώστε το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών σας με πολυβιταμίνη Solgar

Τονώστε το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών σας με πολυβιταμίνη Solgar

Ιώσεις, συνάχι, έλλειψη βιταμινών … Όλα αυτά αποτελούν σχεδόν πάγια κατάσταση για τα παιδιά το χειμώνα και την άνοιξη, δείχνοντας ότι το ανοσοποιητικό τους ίσως δεν είναι και τόσο σε… φόρμα.

Μήπως, όμως, μπορείτε να τονώσετε την άμυνα του οργανισμού του παιδιού σας με βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία απαιτούνται για να καλύψουν τις τυχόν ελλείψεις που προέρχονται από τη διατροφή του;

To U-Cubes™ της Solgar είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τις βασικές βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία απαιτούνται για να καλύψουν τις τυχόν ελλείψεις που προέρχονται από την διατροφή των παιδιών και συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξή τους.

Ειδικότερα, περιέχει βιταμίνη D που είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών στα παιδιά και βιταμίνη Α που βοηθά στη διατήρηση της υγείας των οφθαλμών.

Επιπλέον, η βιταμίνη C της φόρμουλας συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ περιέχονται και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι οποίες είναι απαραίτητες για τον μεταβολισμό της ενέργειας.

Τέλος, η φόρμουλα ολοκληρώνεται με το φολλικό οξύ, το οποιο συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων κυττάρων και άλλα θρεπτικά στοιχεία όπως ασβέστιο και ψευδάργυρος.

Το U-Cubes™ Children’s Multi-Vitamin & Mineral Gummies περιέχει μασώμενα ζελεδάκια σε 3 υπέροχες γεύσεις: κεράσι, σταφύλι, πορτοκάλι!

Δεν περιέχει πηκτίνη από βοοειδή ή χοιρινά, τεχνητά χρώματα ή αρώματα, γλουτένη, μαγιά, στάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ανά δυο (2) μαλακά ζελεδάκια παρέχονται:

Μαγνήσιο (ως κιτρικό) 4 mg, Ασβέστιο (ως φωσφορικό διασβέστιο, φωσφορικό τρι-ασβέστιο) 1mg, Βιταμίνη C (ως L- ασκορβικό οξύ) 15mg, Ψευδάργυρος (ως κιτρικός) 2mg, Βιταμίνη Ε (7IU, ως d- αλφα ηλεκτρική τοκοφερόλη), 5mg- α- ΤΕ, Παντοθενικό οξύ (ως d- άλφα παντοθενικό ασβέστιο) 2,5mg, Βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη) 0,5mg, Βιταμίνη Α (750IU, ως παλμιτική ρετινόλη) 225μg RE, Φολικό οξύ (ως πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ) 50μg, Ιώδιο (ως ιωδιούχο κάλιο) 30μg, Ινοσιτόλη 10,5μg, Βιταμίνη D3 (300IU, ως χοληκαλσιφερόλη) 7,5μg, Βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη) 1,2μg

Οδηγίες χρήσης

Για παιδιά 3-5 ετών 2 μασώμενα ζελεδάκια την ημέρα

Για παιδιά 6-18 ετών 4 μασώμενα ζελεδάκια την ημέρα