Τα παιδικά γυαλιά ηλίου Βabiators στο Placebo!

Τα παιδικά γυαλιά ηλίου Βabiators στο Placebo!

Τα νέα μας είναι ευχάριστα και θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τις μαμάδες φίλες μας που μας ρωτούν με μηνύματα τους στην σελίδα μας στο Facebook σχετικά με τη διαθεσιμότητα των παιδικών γυαλιών ηλίου.

Τα Babiators έρχονται από την Αμερική και είναι ειδικά φτιαγμένα για μωρά και παιδιά. Σχεδιάστηκαν από τον πιλότο Ted Fienning και τη γυναίκα του Molly, για να προστατεύουν τα μάτια των παιδιών από ακτίνες ηλίου.

Η τιμή τους είναι προσιτή και μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί εκατομμύρια ζευγάρια στις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Αυστραλία, Μεξικό και Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα πολλές είναι οι διάσημες μαμάδες που εμπιστεύονται τη συγκεκριμένη εταιρία για την προστασία των ματιών των παιδιών τους.

Έχουν πολύ στυλ, είναι εύκαμπτα και άθραυστα βγαίνουν σε πολλά χρώματα και σχέδια και ταιριάζουν στα περισσότερα παιδιά και από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα η Mariah Carey έχει απαθανατίσει ένα από τα δίδυμά της όταν φορούσε τα συγκεκριμένα γυαλιά και ήταν πράγματι πολύ όμορφο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή τους είναι πολύ προσιτή και χαρίζει στο παιδί προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου καθώς διαθέτουν ισχυρά φίλτρα προστασίας, ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό.