Τα καινοτόμα μπιμπερό της Twistshake κατά των κολικών θα τα βρείτε στο Placebo

Τα καινοτόμα μπιμπερό της Twistshake κατά των κολικών θα τα βρείτε στο Placebo

Κάθε γονέας επιθυμεί το καλύτερο για το μωράκι του! Ειδικά, όταν πρόκειται για την διατροφή, οι γονείς είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές τους με βασικό τους μέλημα την ασφάλεια και ευχαρίστηση του μωρού τους.

Το μπιμπερό τις περισσότερες φορές είναι πολύ αγαπητό στα μωρά καθώς τους προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση. Συχνά το αποχωρίζονται δύσκολα μιας και το “δέσιμο” τους μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου.
Η χρήση ενδεδειγμένων σκευών διευκολύνει το μωρό σας να απολαμβάνει τη βασική του διατροφή αλλά και εσάς που καλείστε να το ταΐσετε με ασφάλεια και ευκολία.

Η εταιρεία Twistshake® συμμερίζεται την επιθυμία των γονέων για ποιοτικά, άριστα σχεδιασμένα και φιλικά προς τη χρήση μπιμπερό που στόχο έχουν να καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο… απαιτητικών βρεφών.

Μέσα από τη στενή και συνεχής συνεργασία με τους γονείς, η ομάδα της Twistshake® αναπτύσσει και βελτιώνει τα προϊόντα της ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα. Μάλιστα, όλα τα προϊόντα Twistshake® είναι πιστοποιημένα ως BPA, BPS & BPF -free.

Επιπλέον, τα μπιμπερό Twistshake® σας λύνουν τα χέρια μιας και μπορείτε να μεταφέρετε πάντα και παντού, την σκόνη για το γάλα τους μωρού σας στην ειδική θήκη που διαθέτει ενσωματωμένα. Έτσι, δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για το που και πώς θα φτιάξετε το γάλα του μωρού σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το ζεστό νερό μέσα στο μπιμπερό και να το ανακινήσετε για λίγα δευτερόλεπτα και είστε έτοιμοι! Επιπλέον το μοναδικό σύστημα TwistFlow κατά των κολικών εξασφαλίζει την ομαλή ροή του γάλακτος. Ο σχεδιασμός του μπιμπερό είναι ειδικά μελετημένος για το εύκολο κράτημα από τα παιδικά χεράκια και έχει φαρδύ λαιμό που διευκολύνει τον καθαρισμό του.

Όμως, τα μπιμπερό Twistshake® δεν παρέχουν μόνο ασφάλεια και πρακτικότητα, καθώς διαθέτουν την πιο μοδάτη και παιχνιδιάρικη σχεδίαση και αισθητική. Θα το βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων στα ράφια του Placebo!