Που θα πάμε το Σαββατοκύριακο, μαμά;

Που θα πάμε το Σαββατοκύριακο, μαμά;

Το Σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των πυλών κι εσείς αναζητάτε πρωτότυπους τρόπους για να ψυχαγωγήσετε τα παιδιά σας; Οι προτάσεις του Placebo για το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου ποικίλουν και ικανοποιούν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών.

Παραμύθια με την Ξένια στο Μικρό Παλλάς

Οι εκδόσεις Μάρτης και τα Public μας προσκαλούν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 12 στο Μικρό Παλλάς, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Ξένια Καλογεροπούλου και στα νέα της βιβλία της “Η Μπάμπουσκα” και “Παραμύθια με την Ξένια-λίγο φοβιστικά”.

Για παιδιά από 3 ετών.

Είσοδος Ελεύθερη

Δημιουργούμε όλοι μαζί τέχνη: Βόλτα στο Πάρκο Guell

Εργαστήρια για παιδιά 7+, νέους και οικογένειες με ή χωρίς αναπηρία

Ο διάκοσμος του διάσημου Πάρκου Guell, που σχεδίασε ο Gaudi στην Βαρκελώνη, γίνεται αφορμή για να κατασκευάσουμε τα δικά μας γλυπτά από πηλό και να τα διακοσμήσουμε με μικροσκοπικές χρωματιστές ψηφίδες. Στο τέλος, όλες οι δημιουργίες θα ενωθούν συνθέτοντας ένα συνεργατικό μωσαϊκό!

Σάββατο  25 Νοεμβρίου 2017, 11.00-14.00

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Kυριακή πρωί στο Μέγαρο: Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας

Το “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πολυδιάστατα έργα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. Ο μεγάλος Βάρδος εμπνέεται από μια ονειρική Αθήνα και περιγράφει τις περιπέτειες τεσσάρων νεαρών Αθηναίων και μιας ομάδας ερασιτεχνών ηθοποιών καθώς και τη σχέση τους με τον Δούκα και τη Δούκισσα της Αθήνας, Θησέα και Ιππολύτη, αλλά και με τα ξωτικά ενός δάσους κάτω από το μαγικό φεγγαρόφωτο.

Η μουσική συνοδεύεται από την προβολή εικαστικών δημιουργιών, οι οποίες είναι όλες εμπνευσμένες από τη μουσική σύνθεση της συναυλίας. Πρόκειται για έργα παιδιών και νέων 6-16 ετών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Μεγάρου “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”.

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη Τηλέφωνο: 210 7282333, 26 Νοεμβρίου 2017 11:30

Καληνύχτα μέρα

Η παράσταση για παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας (1-4 ετών) είναι ένα ταξίδι στην ποιητική πλευρά της καθημερινότητας

Studio Mαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Κυριακή 17:30