Ο υπέροχος Velvet κόσμος της La Millou στο Placebo!

Ο υπέροχος Velvet κόσμος της La Millou στο Placebo!

Touch of Heaven! Γνωρίστε την Velvet collection, την πιο απαλή, κομψή σειρά βρεφικών La Millou από βελούδο. Από υψηλής ποιότητας υφάσματα, τα βρεφικά μαξιλάρια, παπλώματα και παιχνίδια της Velvet Collection είναι απαλά στην υφή και φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Χαρίστε αξεπέραστη φροντίδα στην οικογένειας σας με ένα παραδεισένιο άγγιγμα απαλότητας!

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε κάποια από τα προϊόντα της Velvet Collection που θα βρείτε στο Placebo!

Velvet Collection

Touch of Heaven! Γνωρίστε την Velvet collection, την πιο απαλή, κομψή σειρά βρεφικών La Millou από βελούδο. Από υψηλής ποιότητας ύφασμασματα, τα βρεφικά μαξιλάρια, παπλώματα και παιχνίδια της Velvet Collection είναι απαλά στην υφή και φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Χαρίσε αξεπέραστη φροντίδα στην οικογένειας σας με ένα παραδεισένιο άγγιγμα απαλότητας!

Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε κάποια από τα προϊόντα της Velvet Collection που θα βρείτε στο Placebo!

Velvet πάντα κούνιας – Powder Pink

Βελούδινο προστατευτικό κούνιας με διακοσμητικό Pattern Κορώνας (70×140). Εσωτερικό αντι αλλεργικό Fluffy υλικό και μοντέρνες κορδέλες για να προσαρμόζεται στην κούνια. Στο υπέροχο πριγκιπικό χρώμα Powder Pink….

Παπλωματάκι με μαξιλάρι

Ένα υπέροχο-elegant σετ. Βελούδινο παπλωματάκι (100×80) και μαξιλαράκι (30×40) διακοσμημένο με Pattern Κορώνας. Για μωράκια από ο-3 ετών. Touch of Heaven…μοναδική βελούδινη υφή.

Kura Velvet

Για την Kura σας έχουμε ξαναμιλήσει! Είναι είναι η αγαπημένη κοτούλα μικρών και μεγάλων. Η μέλλουσα μαμά τη χρησιμοποιεί ως μαξιλάρι ανάπαυσης κατά την κύηση και με τη γέννηση του μωρού γίνεται απαραίτητο αξεσουάρ στον θηλασμό χάρη στην ειδική σχεδίασή του με καμπύλη. Οι χρήσεις της όμως δεν σταματάνε εδώ! Η Kura κρατάει συντροφιά στο μωράκι σας στον ύπνο, στα ταξίδια και το παιχνίδι αφού χάρη στην απαλή σαν βελούδο υφή του, το βοηθάει να χαλαρώσει.

Κούνελος

Ένας ζεστός αλλά και δροσερός Κούνελος που πρόκειται να γίνει το αγαπημένο βρεφικό παιχνιδάκι και η καλύτερη συντροφιά για το μωρό σας.

Χουχουλιάζει στο υπέροχο Stylish κουτί του…