Οι αγαπημένοι ήρωες της Disney ζωντανεύουν στο Placebo σε ένα συναρπαστικό bazaar!

Οι αγαπημένοι ήρωες της Disney ζωντανεύουν στο Placebo σε ένα συναρπαστικό bazaar!

Τώρα οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μεγαλύτεροι φαν της Disney έχουν έναν παραπάνω λόγο να χαίρονται! Το Placebo Pharmacy διοργανώνει ένα συναρπαστικό bazaar από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 14 Ιουλίου με τους αγαπημένους ήρωες της Disney! Ένας μαγικός κόσμος γεμάτος με φαντασία, παιχνίδι και παιδικά χαμόγελα ξεδιπλώνεται σε κάθε γωνιά του φαρμακείου μας με τους αγαπημένους ήρωες– Mickey, Minnie Mouse, McQueen, Elsa, Anna – να αφηγούνται τις πιο όμορφες ιστορίες με πρίγκιπες, νεράιδες και σούπερ ήρωες, σε είδη σχεδιασμένα με αγάπη!

Στο συναρπαστικό αυτό bazaar θα βρείτε σχολικά είδη (τσάντες, κασετίνες, ντοσιέ, φακέλους, μολύβια, γόμες, χάρακες κλπ), παιχνίδια και παιδικά είδη διακόσμησης που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς θαυμαστές της Disney!

Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες της Disney διατίθενται μέσα από προϊόντα που “συντροφεύουν” τα παιδιά μας στην καθημερινότητά τους με χρώματα, σχέδια και τη γνωστή σε όλους μας χρυσόσκονη του παραμυθιού!

Θα βρείτε παιχνίδια, παζλ, νεροπίστολα, Nurf, ξυπνητήρια, πορτοφολάκια, dvds, μπρελόκ, φωτάκια, επιτραπέζια παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ΄όλη τη διάρκεια του bazaar τους μικρούς μας φίλους περιμένουν δωράκια, happenings και πολλές πολλές εκπλήξεις!