Μικροί και μεγάλοι, ήρθε η ώρα για πατίνι!

Μικροί και μεγάλοι, ήρθε η ώρα για πατίνι!

Με παρουσία σε 80 χώρες παγκοσμίως, τα πολυβραβευμένα προϊόντα της Ελβετικής «Micro» μπορείτε να τα βρείτε στο Placebo και σε αυτό το post θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε αυτά! Πρόκειται για πατίνια για παιδιά αλλά και για ενήλικες της κορυφαίας στο είδος της Ελβετικής εταιρείας Micro και είναι πραγματικά τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Άλλωστε θα τα έχετε δει να “φιγουράρουν” στα περιοδικά αφού τα προτιμούν και οι celebrities.

Τα πατίνια Micro χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: στα Micro Mini για παιδιά από 2 μέχρι 5 ετών, και στα Micro Maxi για παιδιά από 5 μέχρι 12 ετών. Έχουν 2 ρόδες μπροστά και 1 πίσω και έχουν σχεδιαστεί ακολουθώντας τον παιδικό σωματότυπο αναπτύσσοντας αρμονικά τις κινητικές δεξιότητες του παιδιού, ενώ είναι ελεγμένα από εξειδικευμένους Ελβετούς παιδιάτρους.

Είναι ασφαλή, πολύ σταθερά κατά την κίνηση, και είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά (plexiglas και ελαφρύ αλουμίνιο). Εξαιρετικά μελετημένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, κινούνται και στρίβουν εύκολα και με μεγάλη σταθερότητα, πλημμυρίζοντας το παιδί με αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση: η διασκέδαση και η ασφάλεια συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία στα πατίνια Micro!

Βραβευμένα σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς, αυτά τα παιδικά πατίνια είναι μια επένδυση που δεν θα μετανιώσετε ούτε εσείς, αλλά ούτε και το παιδί, που δεν θα σταματά το παιχνίδι!

Αν μάλιστα θέλετε να συνοδέψετε τα παιδιά σας στη βόλτα τους, δεν έχετε παρά να αγοράσετε το δικό σας! Το Micro White είναι ιδανικό για άνετες βόλτες εντός και εκτός πόλης. Οι τροχοί του έχουν διάμετρο 200mm και προφέρουν απίστευτα άνετη και ξεκούραστη ανάβαση με λιγότερους κραδασμούς. Σκεφτείτε ότι πολύ απλά με το Micro White διανύετε την μεγαλύτερη απόσταση με την ελάχιστη προσπάθεια! Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και οι τροχοί του κατασκευάζονται στην Ιταλία, αποκλειστικά για την Micro, από πολυουρεθάνη άριστης ποιότητας. Διαθέτει ρουλεμάν ακριβείας ABEC5, τα καλύτερα ρουλεμάν στον κόσμο, που χαρίζουν άνετη και γρήγορη ολίσθηση. Με βάρος όσο περίπου ένας φορητός υπολογιστής (4.7 κιλά) και το πατενταρισμένο σύστημα αναδίπλωσης Kick®, μπορείτε να το έχετε μαζί σας κυριολεκτικά παντού. Το Micro White απευθύνεται σε ενήλικες (18+). Αντέχει βάρος έως και 120 κιλά και διαθέτει τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος που φτάνει έως και 30 επιπλέον εκατοστά από το ελάχιστο ύψος του. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αλλά και πολλά άλλα, καθιστούν το Micro White ένα από τα πιο γρήγορα, high-end μοντέλα της Micro!