Μια εύκολη λύση για τη μεταφορά του φαγητού στο σχολείο

Μια εύκολη λύση για τη μεταφορά του φαγητού στο σχολείο

Το ζήτημα της διατροφής των παιδιών μας στο σχολείο είναι κάτι που ασφαλώς απασχολεί ακόμα και τους πιο cool γονείς.

Πάμε στο φλέγον θέμα λοιπόν! Η καλή διάθεση δεν φτάνει αφού η παγίδα του έτοιμου και φτωχού από θρεπτικής άποψης φαγητού στο κυλικείο, παραμονεύει. Οι βάσεις όμως για να αποκτήσει το παιδί σωστές διατροφικές συνήθειες μπαίνουν από μικρή ηλικία  που σημαίνει ότι για να τα καταφέρετε χρειάζεται σωστή προετοιμασία, οργάνωση και απαραίτητο εξοπλισμό.

Παρουσιάστε το σαν παιχνίδι στο μικρό σας και δημιουργήστε μια γωνιά στο ντουλάπι της κουζίνας σας  με τα τάπερ και τα μεταλλικά σκεύη που θα χρησιμοποιεί για το φαγητό του στο σχολείο. Η ιδανική οικολογική επιλογή για την μεταφορά και αποθήκευση των φαγητών του παιδιού σας σε αντίθεση με τα κλασσικά πλαστικά τάπερ, είναι εκείνα της αμερικάνικης εταιρίας U KONSERVE.

Το σετ περιλαμβάνει τρία μικρά δοχεία πολλών χρήσεων. Χρησιμοποιήστε το για να μεταφέρετε σάντουιτς, μικρά φρούτα ή λαχανικά. Τα παιδιά μπορούν εύκολα να τα ανοίξουν και να τα κλείσουν μόνα τους, αποτελούνται από ασφαλές ανοξείδωτο υλικό, πλένονται στο πλυντήριο και τα παιδιά θα τα λατρέψουν για τα υπέροχα και ζωηρά χρώματά τους. Το ίδιο εύκολα και με ασφάλεια μπορούν στα δοχεία αυτά να μεταφέρουν μαγειρεμένα φαγητά όπως όσπρια και σούπες.

Μείνετε επίσης συντονισμένοι στη σελίδα μας στο facebook για να πάρετε ιδέες και να διαβάσετε τις πιο νόστιμες συνταγές!