Η Φρουτοπία γίνεται πραγματικότητα!

Η Φρουτοπία γίνεται πραγματικότητα!

Ετοιμαστείτε να τη δείτε στη Helexpo Μαρούσι…

Μικροί και μεγάλοι που έχουν μεγαλώσει με τον Ευγένιο Τριβίζα, στο άκουσμα της είδησης θα πετάξουν από τη χαρά τους!

Η Helexpo, σε συνεργασία με τον αγαπημένο μας παραμυθά, δημιουργεί ένα θεματικό πάρκο, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου Έλληνα δημιουργού.
Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Helexpo, «το πλέον συναρπαστικό θεματικό πάρκο, ‘Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά’, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρεται στο Helexpo Maroussi, στην Αθήνα. Μικροί και μεγάλοι, λάτρεις των παραμυθιών του κοσμαγάπητου και πολυβραβευμένου συγγραφέα, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα ανεπανάληπτο ‘ταξίδι’ στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας.

Το θεματικό πάρκο φέρει την υπογραφή του Ευγένιου Τριβιζά και θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 3 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

Ο κόσμος της Φρουτοπίας, το Νησί των Πυροτεχνημάτων, τα 33 Ροζ Ρουμπίνια, η μάγισσα Φρικαντέλα, τα τρία μικρά λυκάκια και δεκάδες ακόμη παραμύθια γίνονται πρωτότυπη, βιωματική και διδακτική εμπειρία.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του βραβευμένου συγγραφέα, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στη «Φτερωτή Σαΐτα», το τρένο, γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού» και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, τον Αιμίλιο το μήλο και άλλους γνωστούς ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι. To νέο, συναρπαστικό θεματικό πάρκο περιμένει τους επισκέπτες για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες «επιβιβάζονται» στο «Τρένο που πάει παντού», ανακαλύπτουν τους μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά και παίρνουν μέρος στις πιο φανταστικές ιστορίες καθώς τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύουν σε μια μαγική διαδρομή.

Το ωράριο λειτουργίας των Μυστικών Κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά θα είναι το εξής: Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-14.00 & 17.00-20.00, Σάββατο 11.00-20.00 και Κυριακή 11.00-19.00. Η γενική είσοδος είναι 7 €/άτομο, οι μαθητές πληρώνουν 6 €/άτομο, το οικογενειακό εισιτήριο (2 γονείς με 2 παιδιά) είναι 24€, για τους ανέργους (μόνο την Παρασκευή) η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, ενώ υπάρχει εισιτήριο άνεργοι-οικογενειακό 12 ευρώ. Η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 3 ετών είναι ελεύθερη».