Βερνίκια νυχιών για μικρές πριγκίπισσες

Βερνίκια νυχιών για μικρές πριγκίπισσες

Τα μικρά κοριτσάκια θέλουν πολλές φορές να κάνουν ότι κάνουν και οι μαμάδες τους. Σκεφτείτε για παράδειγμα πόσες φορές σας έχει τύχει να βάφετε τα νύχια σας και η μικρή σας κόρη να θέλει κι εκείνη; Τα μανό που χρησιμοποιούμε όμως εμείς τα μεγάλα κορίτσια δεν είναι ότι καλύτερο για τα ευαίσθητα νύχια των παιδιών μας.

Τα βερνίκια νυχιών Snails έρχονται ακριβώς για να απαλλάξουν όλες τις μητέρες από αυτού του είδους τις ανησυχίες. Tα Snails (το όνομα προκύπτει από τις λέξεις Safe Nails) είναι τα μοναδικά λεγόμενα 9-Free παιδικά βερνίκια νυχιών που υπάρχουν στον κόσμο. Δεν περιλαμβάνουν δηλαδή 9 από τα πιο επιβλαβή συστατικά που εμπεριέχονται πολλές φορές στα καλλυντικά. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως τα Snails έχουν ως βάση το νερό και άρα δεν απαιτείται ασετόν για την αφαίρεσή τους. Αρκεί το παιδί να τρίψει τα χέρια του με απλό σαπούνι και νερό για να βγάλει το βερνίκι και να αρχίσει το παιχνίδι με νέα χρώματα από την αρχή.

Και το καλύτερο; Πίσω από την έμπνευση Snails, βρίσκεται η Ελληνοβρετανίδα Ζινέτ Σκλιβάνου.Από τότε έχουν αντιγράψει την ιδέα και άλλες εταιρείες στο εξωτερικό, ωστόσο τα Snails παραμένουν No 1 σε πωλήσεις παγκοσμίως και μάλιστα τα χρησιμοποιούν πολλές celebrities για τα παιδιά τους, όπως η Jessica Alba, η Tori Spelling και η Marcia Cross.