Αden+Αnais: Νέα σχέδια σε μουσελίνες που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες

Αden+Αnais: Νέα σχέδια σε μουσελίνες που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες

Ποια μαμά δεν λατρεύει τις μουσελίνες της Αden+Αnais; Είναι απαλές, διαθέσιμες σε μεγάλες διαστάσεις, με πανέμορφα σχέδια και αποτελούν τα βασικά κομμάτια για την βρεφική φροντίδα & περιποίηση! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλοί επώνυμοι σε όλο τον κόσμο τις επιλέγουν για τα μωρά τους!

Οι μουσελίνες της Aden +Anais έχουν πολλές χρήσεις, είναι ανθεκτικές & απορροφητικές. Χρησιμοποιούνται και ως σεντονάκια, καλύμματα για το καρότσι, προστασία την ώρα του θηλασμού αλλά ακόμα και ως παρεό από τις μαμάδες!

Οι υπέροχες συσκευασίες της εταιρείας και τα σεταρισμένα είδη της, αποτελούν την ιδανική επιλογή δώρου για κάθε νέα μανούλα!

H aden+anais εδρεύει στην Αμερική και έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα βρεφικά προϊόντα της που είναι φτιαγμένα από 100% βαμβακερή μουσελίνα. Η ιδέα ξεκίνησε όταν η δημιουργός τους  Raegan Moya-Jones θέλησε να εφαρμόσει την τεχνική του φασκιώματος στα δικά της παιδιά. Αδυνατούσε όμως να βρει τα κατάλληλα υφάσματα που θα κρατάνε χαρούμενα τα μωρά και σε σωστή θερμοκρασία χειμώνα – καλοκαίρι. Αποφάσισε, λοιπόν, να δημιουργήσει τη δική της συλλογή χρησιμοποιώντας αποκλειστικά βαμβακερή μουσελίνα. Σήμερα, χάρη στην υπέροχη ποιότητα της μουσελίνας και τα όμορφα και τόσο χρηστικά προϊόντα της, η aden + anais είναι μία από τις πιο γνωστές φίρμες παγκοσμίως βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής παιδιών και μαμάδων.

Με υψηλή ποιότητα, προσιτές τιμές και πανέμορφα σχέδια, η aden+anais ήταν η πρώτη που ξεκίνησε να παρουσιάζει τις μουσελίνες (swaddles) πολλών χρήσεων. Είναι ιδανικές για φάσκιωμα, σκέπασμα καροτσιού/ αγκαλιάς/ θηλασμού και άλλα. Σήμερα διαθέτει βέβαια μία πλούσια συλλογή με όμορφα προϊόντα για καθημερινή χρήση, όπως: σαλιάρες, υπνόσακους, κουβερτούλες, πανάκια συντροφιάς και μπουρνουζοπετσέτες.