Α little lovely company: Φωτάκια βγαλμένα από παραμύθι!

Α little lovely company: Φωτάκια βγαλμένα από παραμύθι!

Από ένα παιδικό δωμάτιο δεν γίνεται να λείπει ένα παιδικό φωτιστικό για τα μικρά σας αγγελούδια σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Όσο πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο τόσο το καλύτερο! Φωτίστε και διακοσμήστε το βρεφικό ή το παιδικό δωμάτιο και δώστε τους μια νότα χαράς, με ένα όμορφο παιδικό φωτιστικό.

Tα πασίγνωστα φωτάκια νυχτός της αγαπημένης μας Ολλανδικής εταιρείας A little lovely company θα συνθέσουν το πιο όμορφο δωμάτιο για τα μικρά σας. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, επιλέγοντας ανάμεσα σε αστεράκι, φαντασματάκι, ήλιος, φεγγαράκι κ.α.

Δημιουργούν ένα σκηνικό ονείρων και μια υπέροχη ατμόσφαιρα! Μπορείτε να τα τοποθετήσετε πάνω από το κρεβάτι, στο γραφείο για μεγαλύτερα παιδάκια, δίπλα από την κούνια ή σε όποιο άλλο σημείο επιθυμείτε. Έτσι, δε θα τα ζαλίζει το πολύ φως και θα μπορούν τα παιδάκια σας να βρίσκουν την χαλάρωση που αναζητούν.

Αυτά τα χαριτωμένα μικρά φωτάκια της Little Lovely Company φωτίζουν το χώρο σας με ένα απαλό γλυκό φως! Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα με υλικά ασφαλή για τα παιδιά χωρίς BPA. Μπορεί το παιδί να παίζει, ακόμα και να κοιμηθεί μαζί του και να το συντροφεύει το βράδυ μέσα στο σκοτεινό σπίτι. Παρέχει αρκετό φως. Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε το φωτάκι ανοιχτό και να κλείσει με χρονόμετρο αυτόματα μετά από 15 λεπτά. Έτσι η μπαταρία κρατάει περισσότερο καιρό.

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος 16,5 x 9,5 x 8,5 cm
  • Δεν περιέχει BPA- and lead-free PVC
  • Το φως δουλεύει με 3 μπαταρίες LR44 (περιλαμβάνονται)
  • Χρονοδιακόπτης
  • Γλυκό απαλό φως Led