Εμείς & τα παιδιά

Δώστε χρώμα στο μπάνιο τους με τις βόμβες της Nailmatic!

Δώστε χρώμα στο μπάνιο σας με τις βόμβες της Nailmatic , τη βόμβα μπάνιου που αφρίζει και κάνει θόρυβο, καθώς διαλύεται στο νερό. Τι πιο ωραίο από ένα πολύχρωμο μπάνιο;

Το πρώτο νηπιαγωγείο – φάρμα όπου τα παιδιά μαθαίνουν μέσω της επαφής με τη φύση είναι γεγονός

Ένα νέο σχολείο-φάρμα, χωρίς μαθήματα, χωρίς διάβασμα, που μαθαίνει στα παιδιά να είναι κοντά στα ζώα, να φροντίζουν φυτά, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το χώμα.

Ώρα για παιχνίδια μπάνιου με Munchkin

Διασκεδαστικά παιχνίδια για το μπάνιο του μωρού που τονώνουν την όραση, την κίνηση και ενισχύουν θετικά τη διάθεση του παιδιού για μπάνιο!

Όταν πηγαίναμε μαζί…Placebo!

Design αξεσουάρ για το σχολείο από το πιο design φαρμακείο! To καλοκαιράκι, επισήμως τουλάχιστον τελείωσε. Ήρθε λοιπόν η ώρα για τους μικρούς μας μπόμπιρες να αποχαιρετίσουν τις παραλίες και το

Pixie Crew: Σχολικές τσάντες και κασετίνες με πάνελ για pixel!

Σχολικές τσάντες και κασετίνες με πάνελ για pixel, για να δημιουργούν τα παιδιά μοναδικά σχέδια με στιλ και να μην τις βαριούνται ποτέ!

Σχολική τσάντα: το αγαπημένο “αξεσουάρ” των παιδιών!

H σχολική τσάντα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα σχολικά “αξεσουάρ”.

Ο Ευγένιος Τριβιζάς πήρε ένα σπουδαίο βραβείο, αφήνοντας πίσω την Disney!

Με το ηλεκτρονικό του βιβλίο, ο Ευγένιος Τριβιζάς κατάφερε ν’ αποσπάσει ένα σπουδαίο βραβείο, αφήνοντας πίσω την Disney!

Back to school με όλα τα απαραίτητα από το Placebo

Επιστροφή στο σχολείο με χαμόγελο, γίνεται; Φυσικά!

Είσαι μαμά; Η λίστα με τα απαραίτητα για την τσάντα της βόλτας!

Για να είναι μοναδική η βόλτα με ένα μωρό για μια νέα μαμά, στο Placebo Pharmacy συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα για την τσάντα εξόδου!

Όρια στην παιδική ηλικία: Τι βοηθάει και τι πρέπει να αποφύγεις ως μητέρα

Η ανατροφή ενός παιδιού είναι ένας διαρκής αγώνας και ένα συνεχές σχολείο. Είναι πολλές οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στην προσπάθειά σου να είσαι σωστή μητέρα και να μεγαλώσεις καλά