Placebo Beauty με προϊόντα Philab

Placebo Beauty με προϊόντα Philab

Σαν μια σύγχρονη πριγκίπισσα απολαύστε μια περιποίηση spa και την ιεροτελεστία του καλλωπισμού στον «ναό» της ομορφιάς και της ευεξίας, στο Placebo Spa, που αντιμετωπίζει τις ανάγκες του προσώπου με ιδιαίτερη φροντίδα.

Καθαρισμός σε βάθος, απολέπιση, αρωματικά έλαια και πλούσιες κρέμες. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει γιατί ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις φροντίζετε τόσο την εμφάνιση όσο και την ψυχική διάθεση.

Κλείστε το ραντεβού σας για την  Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 στην Placebo Holistic Beauty καμπίνα και απολαύστε μια περιποίηση προσώπου με τα αγαπημένα σας προϊόντα Philab!

Καλέστε στο 210 9633595 και κλείστε το ραντεβού σας!

Για μια ανανέωση στην όψη μπορείτε να απολαύστε την επαγγελματική φροντίδα που σας αξίζει πάντα σε placebo φυσικά zen ρυθμούς!

Nα αναφέρουμε ότι το concept της ελληνικής εταιρείας Philab βασίζεται στο τρίπτυχο Ισορροπία, Αρμονία, Συμμετρία, βασικά στοιχεία της Ομορφιάς με βάση τη φιλοσοφία στην Αρχαία Ελλάδα.

Το Ελληνικό γράμμα Φ [phi], συμβολίζει τις τέλειες αναλογίες, τον χρυσό λόγο 1,618 που βρίσκεται στη φύση και έχει εφαρμοστεί σε ποικίλους τομείς της ζωής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Από αυτό τον χρυσό λόγο εμπνέεται η εταιρεία για να δημιουργεί προϊόντα που συνδυάζουν την αρμονία και την αισθητική, με την αποτελεσματικότητα, χάρη στα πιο εκλεκτά ενεργά συστατικά που προέρχονται από τα πιο κορυφαία επιστημονικά εργαστήρια παγκοσμίως.

Η Philab δεν χρησιμοποιεί στις φόρμουλες της, parabens, παράγωγα πετρελαίου, ζωϊκά παράγωγα, αρώματα με αλλεργιογόνα, propylene glycol, συνθετικές χρωστικές ουσίες και δεν διενεργεί πειράματα σε ζώα.

Τα προϊόντα Philab συσκευάζονται σε περιέκτες από ειδικό ‘violet’ γυαλί το οποίο λειτουργώντας ως φυσικό φίλτρο μπλοκάρει τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες UV, προστατεύει και διατηρεί την ποιότητα των ευαίσθητων και πολύτιμων ενεργών συστατικών που εμπεριέχονται σε όλα τα προϊόντα Philab.

Γιατί διαφέρουν;

Με την τακτική χρήση των προϊόντων η Phi­lab υπόσχεται μείωση της εμφάνισης πρώτων γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση της χρωματικής ανομοιομορφίας, βελτίωση της ελαστικότητας, σύσφιγξη της επιδερμίδας, αποκατάσταση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, βελτίωση της εμφάνισης γύρω από τα μάτια, μείωση των πανάδων.
Το αποτέλεσμα είναι ο υψηλότερος beauty στόχος που όλες έχουμε δηλαδή ένα απαλό, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα.

Tι ανάγκες καλύπτουν;

  • Kαθαρισμού και ελαφριάς απολέπισης αφήνοντας την επιδερμίδα πολύ ανανεωμένη και φρέσκια.
  • Ορούς (serum) και κρέμες που προστατευούν από τους εξωτερικούς εχθρούς όπως ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία αλλά και εσωτερικούς όπως το στρες χάρη στα αντιοξειδωτικά τους συστατικά.
  • Εξειδικευμένη σειρά πρόληψης των ρυτίδων καθώς και μάσκα προσώπου “κυτταρικής ενεργοποίησης” μία πολύ δροσερή κρέμα – μάσκα που περιορίζει το οξειδωτικό στρες και εξαλείφει τα σημάδια κόπωσης, επαναφορτίζοντας τα επιδερμικά κύτταρα με ενέργεια.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε ασφαλώς στα ράφια μας!